Vlaamse Overheid lanceert innovatiemechanisme

13 sep 2021

Organisaties, kunstenaars en cultuurwerkers kunnen hiermee een subsidie krijgen om te investeren in het uitwerken van een innovatiestrategie.

Meer lezen

Nieuwe prijzen in Antwerpse stedelijke musea

26 aug 2021

De stedelijke musea van Antwerpen bieden vanaf september ook permanent gratis inkom aan alle UiTPAS-houders met kansentarief uit heel Vlaanderen en Brussel.

Meer lezen

Campagne Samen verenigen in september van start

25 aug 2021

De campagne wil inwoners aanporren om weer deel te nemen aan activiteiten van amateurkunsten en sociaal-culturele organisaties.

Meer lezen

UiTPAS Druivenstreek van start

16 aug 2021

Met de lancering van UiTPAS Druivenstreek zijn er vandaag maar liefst 80 UiTPAS steden en gemeenten die UiTPAS aanbieden!

Meer lezen

Schatten van Vlieg officieel geopend bij Triënnale Brugge

05 jul 2021

Op 1 juli ging de 15e editie van Schatten van Vlieg van start, dé zomercampagne om families met jonge kinderen op een speelse manier te laten kennismaken met cultuur. Minister Jan Jambon opende de actie bij de zoektocht van de Triënnale Brugge.

Meer lezen

Leuven, Bierbeek, Herent en Oud-Heverlee lanceren UiTPAS regio Leuven

21 jun 2021

UiTPAS Leuven breidt uit met de buurgemeenten Bierbeek, Herent en Oud-Heverlee en wordt zo UiTPAS-regio Leuven. In deze regio kunnen pashouders terecht bij meer dan 100 organisatoren die UiTPAS-voordelen aanbieden.

Meer lezen

Praktijkgids sociaal-sportief werk #1

18 jun 2021

De UGent-Leerstoel Frans Verheeke publiceerde getuigenissen van 125 sociaal-sportief werkers uit het hele land over hun visies, noden en dromen, waaronder die van Helene D'haeseleer, partnermedewerker UiTPAS bij publiq.

Meer lezen

Stage bij publiq: Maxine Dujardyn

18 jun 2021

Maxine Dujardyn werkte van maart tot juni 2021 bij publiq als stagiare bij publiq, voor de zomeractie Schatten van Vlieg. Graag blikt ze terug op deze tijd.

Meer lezen

UiTPAS-punten sparen tijdens Schatten van Vlieg

16 jun 2021

Op maar liefst 77 plaatsen kunnen UiTPAS-houders dit jaar een punt sparen tijdens Schatten van Vlieg, en zo extra kans maken op de hoofdprijs!

Meer lezen

‘Eindelijk’: cultuursector lanceert campagne rond heropstart na pandemie

09 jun 2021

We mogen EINDELIJK weer cultuur 'in het echt' beleven. Om dat te vieren, is er de grootschalige campagne 'eindelijk'.

Meer lezen

Automatische verlenging voor UiTPAS-houders met kansentarief

07 mei 2021

Een grote administratieve vereenvoudiging, nu ook voor Brusselse pashouders.

Meer lezen

6 x wat de nieuwe UiTinVlaanderen.be zo bijzonder (handig) maakt

20 apr 2021

Vanaf 21 april kun je terecht op de gloednieuwe UiTinVlaanderen.be. De grootste vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel zorgt er nu voor dat mensen nog makkelijker inspiratie vinden, en organisatoren meer publiek vinden.

Meer lezen