UiTdatabank tegen Covid-19

02 nov 2020

Wellicht zijn er door de maatregelen tegen de verspreiding van het coronavirus wijzigingen bij je activiteit(en). Hou je publiek op de hoogte met de juiste informatie.

Meer lezen

publiq is partner bij FestivalFinder.eu

30 okt 2020

FestivalFinder.eu is een online zoektool waarmee het publiek alle kunstfestivals, van muziek tot theater, streetart tot dans, literatuur enz. in 45 Europese landen kan ontdekken.

Meer lezen

Neem deel aan de websurvey cultuureducatie tot 6 november

14 okt 2020

Tien jaar na de eerste veldtekening cultuureducatie brengt het HIVA - KU Leuven de sector cultuureducatie opnieuw in kaart. Neem voor 6 november deel aan de survey!

Meer lezen

Terugblik naar Schatten van Vlieg 2020

07 okt 2020

Wat vonden de organisatoren en deelnemers van Schatten van Vlieg? De zomeractie voor gezinnen met jonge kinderen ‘Schatten van Vlieg’ was ook in 2020 een groot succes. Maar liefst 311 locaties verspreid over 167 verschillende steden en gemeenten verstopten een schat en bereikten zo naar schatting 70.000 schattenjagers!

Meer lezen

Geslaagde (en veilige) cultuurzomer voor families dankzij Schatten van Vlieg

16 sep 2020

Ook deze zomer konden families in heel Vlaanderen en Brussel op schattentocht met Vlieg. Ondanks de corona-maatregelen beleefden zo’n 70.000 kinderen en hun familie een zorgeloze tocht en ontdekten ze nieuwe culturele plekjes dicht bij huis, of net ietsje verder.

Meer lezen

Afscheid van onze collega Chris

08 sep 2020

Met veel verdriet en verslagenheid melden we het plotse overlijden van onze collega Chris Jacobs (36).

Meer lezen

UiTPAS Maasland gelanceerd

07 sep 2020

Maasmechelen, Dilsen-Stokkem en Lanaken slaan de handen in elkaar en vormen samen de eerste UiTPASregio in Limburg.

Meer lezen

Roadtrip Cultuureducatie 2020

01 sep 2020

Ook dit najaar blijven we je inspireren en nodigen we je uit voor digitale én kleinschalige 'live' ontmoetingen. De Roadtrip cultuureducatie, dat zijn 9 gratis events in samenwerking met 9 heel verschillende partners. Meld je nu aan, de plaatsen zijn beperkt!

Meer lezen

Organisatoren vinden nog steeds de weg naar de UiTdatabank

26 aug 2020

De cijfers van de UiTDatabank gaan nog steeds in stijgende lijn. En ook tijdens de coronacrisis vindt het publiek zijn weg naar de UiTdatabank, naar UiTinVlaanderen.be en de meer dan 750 agenda's die gevoed worden door de UiTdatabank.

Meer lezen

Schatten van Vlieg is halfweg en is groot succes

05 aug 2020

Samen met het Vliegteam van publiq sloegen de deelnemende verstoplocaties de handen -spreekwoordelijk- in elkaar.

Meer lezen