Team

publiq telt een 80-tal gedreven medewerkers, freelancers en stagiairs.

Innovatieve doeners
die empowered en allemaal samen
gaan voor maatschappelijke impact.
Blije partners en medewerkers, maak het mee.
Het publiq DNA

publiq ziet een samenleving waar vrije tijd leidt tot ontmoeting, initiatief en gedeelde beleving. Waarin elk individu kan en wil deel uitmaken van een publiek.

publiq biedt informatie, maakt van zoekers vinders

'Wat valt er in mijn buurt te beleven?' willen mensen weten. publiq zet daarom in op platformen waar aanbod en publiek elkaar vinden. Een groot aanbod uit de sectoren cultuur, jeugd en sport vertalen we naar een overzichtelijk en uitdagend geheel van publieksgerichte en sectorgerichte projecten en producten, vindbaar en uitnodigend. Slimme technologie, data-analyses en scherpe gebruikersprofielen stemmen het aanbod af op het juiste publiek.

publiq zorgt voor smaakverbreding, de verwachtingen voorbij

Vrije tijd, de vrijheid om te doen wat niet moet, geeft de kans om iets eerder onbekends te vinden, iets te ontdekken, mee te surfen of te duiken. publiq gelooft dat nieuwe ervaringen en verrassende ontmoetingen het individu en collectief cultureel zelfbewustzijn aanscherpen. En dat dat activeren weerbaarheid en solidariteit versterkt.

  • UiTPAS, met spaarpunten en extra voordelen
  • museumpas, het grootste museumabonnement

publiq bevordert participatie, verbindt diverse publieken

We geloven bij publiq in een divers en inclusief publiek: jong of oud, arm of rijk, met of zonder beperking, met eender welke herkomst of achtergrond. In dialoog, met vertrouwen en creativiteit. Een superdivers aanbod moet een superdiverse samenleving ten dienste staan.

publiq bouwt bruggen, verbindt partners

publiq smeedt duurzame samenwerkingsverbanden in het brede vrijetijdsdomein: lokale besturen, onderwijsinstellingen, spelers uit de artistieke, jeugd-, sport- en cultuursector, middenveldorganisaties, media, organisaties en bedrijven met vergelijkbare doelstellingen ... We brengen partners samen rond producten, diensten, kennis, publieksstrategieën en communicatiekanalen met een maatschappelijke meerwaarde. Ook internationaal.

Graag meer?

Meewerken aan vrijetijdsplatformen van later?

publiq telt een 80-tal gedreven medewerkers, freelancers en stagiairs. Als we specifiek nieuw talent zoeken, dan vind je dat hier.

Bekijk onze vacatures

Team

Neem contact op met onze medewerkers.

Meer lezen

Vind ons

Contacteer ons en vind de weg naar ons kantoor

Meer lezen