Wat te doen?

Op UiTinVlaanderen.be kan iedereen in de grootste cultuur- en vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel tienduizenden activiteiten zoeken. Jaarlijks meer dan 10 miljoen websitebezoeken, dus een echte referentie voor wie op zoek is naar activiteiten buitenshuis... of online.

Inspiratie en tips

UiTinVlaanderen biedt meer dan een handige kalender, met resultaten en filters die je kunt bewaren. Voor wie graag verrassende inspiratie krijgt, selecteren we tips en zetten we wedstrijden op. Te vinden op de site, in 100.000 mailboxen, op Facebook en Instagram.

De activiteiten die op UiTinVlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen, gemeenten… gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Fien Van Houtven
Neem contact op met
Fien Van Houtven
Product manager UiTinVlaanderen
email hidden; JavaScript is required

Bekijk ook:

Verslag kennisevent

Hoe bereik je een nieuw publiek, samen met UiTinVlaanderen?

05 jan. 2024

In het dynamische landschap van culturele evenementen speelt UiTinVlaanderen een essentiële rol bij het verbinden van organisatoren met hun doelgroep. Met een indrukwekkend maandelijks bezoekersaantal van ongeveer vijfhonderdduizend. heeft UiTinVlaanderen een breed bereik. Tijdens het publiqForum gaf Lene Ector, van het marketing-team bij publiq, waardevolle tips over hoe je kunt meesurfen op deze uitgebreide exposure.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Inclusief communiceren over Sinterklaas: 3 goede voorbeelden

14 dec. 2023

Hoe communiceer je best over je Sinterklaasactiviteiten, zonder stereotypen te bevestigen? We zetten een paar goede voorbeelden uit de UiTdatabank op een rij.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Jongeren warm maken voor Erfgoed

10 jul. 2023

Voor Faro werkte publiq een contentcampagne uit ter promotie van Erfgoeddag op UiTinVlaanderen en specifiek bij jongeren via de nieuwsbrief en de sociale media van UiTX.

Meer lezen