Wat te doen?

Op UiTinVlaanderen.be kan iedereen in de grootste cultuur- en vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel tienduizenden activiteiten zoeken. Jaarlijks meer dan 10 miljoen websitebezoeken, dus een echte referentie voor wie op zoek is naar activiteiten buitenshuis... of online.

Inspiratie en tips

UiTinVlaanderen biedt meer dan een handige kalender, met resultaten en filters die je kunt bewaren. Voor wie graag verrassende inspiratie krijgt, selecteren we tips en zetten we wedstrijden op. Te vinden op de site, in 100.000 mailboxen, op Facebook en Instagram.

De activiteiten die op UiTinVlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen, gemeenten… gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Fien Van Houtven
Neem contact op met
Fien Van Houtven
Product manager UiTinVlaanderen

Bekijk ook:

Onderzoek

Podium 19: Zes inzichten over digitaal cultuuraanbod op een gedeeld platform

17 jun. 2021

Via de tijdelijke cultuurzender Podium 19 werden tussen eind januari en eind april 2021 maar liefst 224 voorstellingen van 100 verschillende zalen en gezelschappen tot in de huiskamer gebracht. Wat vond het publiek ervan?

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Meer fietsplezier dankzij Knooppunter en UiTinVlaanderen

06 mei 2021

Met een redactionele samenwerking en een UiTagenda voor de beste fietsuitstappen laten Knooppunter en UiTinVlaanderen meer mensen fietsplezier dicht bij huis beleven.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Data science met vrijetijdsdata

07 jan. 2021

De basis van de werking van UiT is de UiTdatabank waarin jaarlijks meer dan 215.000 activiteiten worden verzameld. Hoe maken we betere agenda’s met algoritmes?

Meer lezen