Wat te doen?

Op UiTinVlaanderen.be kan iedereen in de grootste cultuur- en vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel tienduizenden activiteiten zoeken. Jaarlijks meer dan 10 miljoen websitebezoeken, dus een echte referentie voor wie op zoek is naar activiteiten buitenshuis... of online.

Inspiratie en tips

UiTinVlaanderen biedt meer dan een handige kalender, met resultaten en filters die je kunt bewaren. Voor wie graag verrassende inspiratie krijgt, selecteren we tips en zetten we wedstrijden op. Te vinden op de site, in 100.000 mailboxen, op Facebook en Instagram.

De activiteiten die op UiTinVlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen, gemeenten… gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Fien Van Houtven
Neem contact op met
Fien Van Houtven
Product manager UiTinVlaanderen
email hidden; JavaScript is required

Bekijk ook:

Praktijkvoorbeeld

Jongeren warm maken voor Erfgoed

10 jul. 2023

Voor Faro werkte publiq een contentcampagne uit ter promotie van Erfgoeddag op UiTinVlaanderen en specifiek bij jongeren via de nieuwsbrief en de sociale media van UiTX.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Dag van de Wetenschap in de kijker op UiTinVlaanderen

07 mrt. 2023

Om ervoor te zorgen dat de organisatoren een zo breed mogelijk publiek bereiken, helpt UiTinVlaanderen de activiteiten mee bekend te maken bij families met jonge kinderen.

Meer lezen
Onderzoek

Podium 19: Zes inzichten over digitaal cultuuraanbod op een gedeeld platform

17 jun. 2021

Via de tijdelijke cultuurzender Podium 19 werden tussen eind januari en eind april 2021 maar liefst 224 voorstellingen van 100 verschillende zalen en gezelschappen tot in de huiskamer gebracht. Wat vond het publiek ervan?

Meer lezen