Bereik meer publiek met UiT

Met behulp van onze technologie en expertise bereik je een groter publiek en verlaag je drempels voor vrijetijdsparticipatie.

Ontdek hier hoe je gemakkelijk je eigen evenementen promoot of die van anderen moeiteloos op je website of app integreert met onze API's en widgets.

Boost het bereik van je events

Trek meer bezoekers naar je evenementen dankzij het enorme bereik van UiTinVlaanderen - de grootste vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel - en meer dan 1.000 partnerwebsites.

Jaarlijks worden meer dan 200.000 evenementen ingevoerd door 28.000 organisatoren in UiTdatabank, de grootste activiteitendatabank van Vlaanderen en Brussel. Voeg je evenementen gratis toe aan UiTdatabank en vergroot je zichtbaarheid op méér dan 1.000 online en kanalen.

Heb je al evenementen op je eigen website of app? Synchroniseer ze automatisch met UiTdatabank dankzij de Entry API (JSON-LD). Bouw de koppeling met de API en wij zorgen voor de verspreiding van je eventinfo op verschillende kanalen.

De meeste organisatoren zijn al vertrouwd met UiTdatabank. Dat maakt het zowel voor hen als voor ons erg handig om op deze manier te werken.
Beau Van Dooren
Projectleider Open Monumentendag bij Herita

Krijg toegang tot de rijkste vrijetijdsdatabank

Met de data van UiTdatabank kan je je eigen gepersonaliseerde agenda bouwen.

Met de Search API (JSON-LD) krijg je toegang tot ruwe eventdata en ontwikkel je zelf applicaties op maat van je doelpubliek en helemaal volgens jouw voorkeuren.

Minder technisch aangelegd? Geen probleem. Onze widgets zijn eenvoudig in gebruik en vereisen geen technische kennis. Met slechts een paar klikken kan je gemakkelijk een eigen UiTagenda op je website publiceren en naar wens aanpassen. Wil je liever dat publiq de integratie van je widget uitvoert? Dat kan! Steun op onze expertise voor een zorgeloze integratie.

De integratie verliep heel vlot. De documentatie was heel netjes, uitgebreid en duidelijk. Vragen werden steeds snel beantwoord. Integraties zoals deze doen we met superveel plezier.
Jannick Vandael
Development Lead FTRPRF

Activiteiten embedden in je artikel

Heb je een blog of website waar je schrijft over uitstapjes, concerten of andere evenementen? Dan kan UiTdatabank je tijdswinst én meer visibiliteit opleveren. Met de redactionele widget kan je eenvoudig activiteiten van UiTdatabank integreren binnen je artikel. Tegelijk wordt je artikel getoond bij de bijhorende activiteit op UiTinVlaanderen.

Met de WAT WAT kalender kunnen we jongeren, die op zoek zijn naar cultuur, rechtstreeks doorsturen naar activiteiten.
Liesa Carton
Hoofdredacteur watwat.be en ondersteuner partnernetwerk

Wat kost zo'n integratie?

Ontdek meer klantverhalen