Hou je van samenwerken en verbinden? Over de grenzen van gemeenten, sectoren of disciplines heen? Grijp je kans om te experimenteren en te groeien in je culturele praktijk. Vraag een subsidie aan voor jouw bovenlokaal cultuurproject.

OP/TIL maakt je wegwijs

Geef je projectideeën vorm met de hulp van OP/TIL. Stel een dossier op en vraag een subsidie aan. De deadline is maandag 15 mei 2023.

OP/TIL maakt jou wegwijs met een stappenplan, consults op maat en de toolkit Bovenlokaal Werken.
Wil je kort een idee aftoetsen, of heb je een kleine of grote vraag? Stel die elke donderdag tijdens een online VRAAG/RAAK.

Het Bovenlokaal Cultuurdecreet

In 2019 ging het decreet Bovenlokale Cultuurwerking van start. De Vlaamse overheid reikt 2 keer per jaar subsidies aan voor jouw unieke en grensverleggende cultuurproject.

Komt jouw projectidee in aanmerking?

Grote of kleine vraag?

Wil jij een ander, nieuw, breder publiek betrekken bij je culturele werking? Broed je op een grensverleggend cultureel project? Zoek je partners voor een samenwerking, binnen of buiten de cultuursector? Of zoek je informatie over de bovenlokale projectsubsidies?

Heb je een grote of kleine vraag?

Stel je vraag aan een consulent van OP/TIL tijdens een online VRAAG/RAAK, elke week op donderdag van 9.30 u. tot 10.30 u.