Cultuuravontuur rond de campus

In maart trok UiTX met een gloednieuw campagneconcept naar de VUB-campussen in Jette en Etterbeek om jongeren te laten proeven van het cultuuraanbod rond hun campus. UiTX vulde alle lege gaten in de agenda's van de studenten met dé Brusselse expo’s, feestjes, films en concerten van het moment.

Organiseert jouw organisatie jongerenaanbod voor 16- tot 26-jarigen?
Voeg jouw activiteiten toe aan de UiTdatabank en vermeld zeker de juiste leeftijdscategorie. Op deze manier komen jouw evenementen bij onze curatoren terecht en kunnen we de evenementen tippen bij jongeren via de UiTX-kalender.

Naast cultuurtips vielen er weer heel wat film-, concert- en expoticket te winnen, met dank aan onze vele Brusselse cultuurpartners:

Cinema Aventure, Cinema Palace, Kaaitheater, Flagey, BOZAR, Brussels Philharmonic, AB, Recyclart, La Cabane, Pilar, Beursschouwburg, Botanique, Villa Empain, De Vaartkapoen, CENTRALE, MIMA en KMSK Brussel.

Niemand ging met lege handen naar huis. Wie geen ticket wist te verzilveren, wandelde de paasvakantie tegemoet met een paar coole UiTX-sokken: de finishing touch van elke concert-, expo- of festival outfit.

Ook interesse?

Wil jij graag samenwerken om de studenten op jouw hogeschool of universiteit ook op een laagdrempelige manier kennis te laten maken met het cultuuraanbod in hun studentenstad? Stuur een mailtje naar Hanne, dan bekijken we samen hoe we jouw studenten warm kunnen maken voor cultuur!

Hanne Jacobs
Neem contact op met
Hanne Jacobs
Campagnes & projectmedewerker Jongeren
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.

Jongeren nemen een duik in cultuur met UiTX

06 feb 2023

UiTX dompelt Brusselse studenten onder in een bad boordevol concert-, expo- en filmtips rond hun campus.

Meer lezen

Het Rad van Cultuur trok naar de studentensteden

12 okt 2022

UiTX wenst studenten een jaar boordevol cultuur!

Meer lezen

Nieuwe UiTX-campagne: meer cultuur voor meer studenten

24 mrt 2022

UiTX mag weer op pad! Met onze campagnes op hogescholen en universiteiten laten we studenten op een laagdrempelige manier kennismaken met het cultuuraanbod in hun studentenstad.

Meer lezen