De UiTPAS-app wordt hoe langer hoe meer een onmisbaar hulpmiddel voor cultuurliefhebbers en vrijetijdsontdekkers. Op basis van feedback van pashouders en partners brachten we afgelopen week een update uit voor een betere voordelen-ervaring. Deze vernieuwingen maken het nog eenvoudiger om te genieten van voordelen in de eigen regio en daarbuiten.

1. Gemakkelijke toegang tot voordelen en persoonlijke aanbevelingen

Vaak zijn pashouders niet volledig op de hoogte van de beschikbare voordelen in hun regio. Daarom worden voordelen nu onmiddellijk bij het openen van de app gepresenteerd in handige lijsten, zoals "Laatste kans" en "In de kijker".

Wat nog handiger is, is dat voordelen nu gepersonaliseerd worden weergegeven. Onder "Bij je favoriete locaties" worden voordelen op basis van recent spaargedrag getoond, terwijl "In je gemeente" voordelen toont op basis van de woonplaats van de gebruiker.

Online voordelen verlagen de drempel om toch eens af te komen, ook naar de minder populaire voorstellingen.
Filip Hendrickx
CC Belgica

2. Voordelen omruilen in de app

Met de nieuwe app-versie kunnen online voordelen, zoals kortingscodes, direct in de app worden ingewisseld.

Deze online voordelen zijn extra opvallend en worden bovenaan de lijst weergegeven om pashouders zo snel mogelijk te laten profiteren van hun UiTPAS. Via filters kunnen pashouders bovendien specifieke voordelen vinden.

We merken wel dat er nu mensen van buiten Dendermonde zijn die sneller de stap zetten naar het cultuurhuis via online voordelen.
Filip Hendrickx
CC Belgica

Heb je nog geen online voordelen beschikbaar in jouw regio? Geen probleem! Onze stapsgewijze gids helpt aan de slag te gaan met het aanbieden van online voordelen. Het wordt sterk aangeraden om minstens 3 tot 5 online voordelen in jouw regio aan te bieden om optimaal gebruik te maken van deze nieuwe functies.

3. Overzicht van welkomstvoordelen en omgeruilde voordelen

Pashouders kunnen nu onder "Mijn UiTPAS" een overzicht vinden van de welkomstvoordelen en de voordelen die ze hebben ingewisseld, waardoor het gemakkelijker wordt om hun voordelen te beheren.

Deze updates komen voort uit de UiTPAS-app-visie die in 2022 is ontwikkeld op basis van waardevolle feedback van partners en pashouders. Het doel is om de app steeds te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van de gebruikers. De voordelen-update is de nieuwste stap in deze richting.

Het volgende op de agenda is een verbeterde gezinservaring, waarmee gebruikers onder andere gezinsleden aan de app kunnen toevoegen. Deze nieuwe gezinsfunctie wordt verwacht in de app begin 2024.

Bekijk hoe de app in elkaar zit in enkele korte video's.

Hoe kan je de app downloaden?
Je vindt de UiTPAS-app in de Google Play Store (Android) en de App Store (iOS).
Surf met je smartphone naar uitpas.be/app om de app meteen te downloaden.

Om de app te gebruiken moet je wel eerst even je UiTPAS registreren via uitpas.be/registreer.
Daarna kan je met je UiTiD meteen aanmelden in de app.

Tips & tricks

Punten sparen via de UiTPAS-app

03 jan. 2022

Kaart niet op zak? Pashouders kunnen eenvoudig punten sparen via de mobiele UiTPAS-app!

Meer lezen
Tips & tricks

UiTPAS-punten sparen via QR-codes

20 jan. 2021

Gebruik de printbare QR-codes om je publiek eenvoudig UiTPAS-punten te laten sparen zonder spaarzuil.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

UiTPAS-punten sparen met QR-codes in de praktijk

01 sep. 2022

Een UiTPAS-activiteit op een locatie zonder spaarzuil? Afficheer een QR-spaarcode en pashouders kunnen eenvoudig punten sparen via de mobiele UiTPAS-app.

Meer lezen