Dompel je onder in de wereld van de vrijetijdscommunicatie en -participatie. Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie en marketing? Op de hoogte zijn van de laatste initiatieven, updates en praktijkverhalen in het UiTPAS- en UiTlandschap, rond cultuureducatie, online aanbod, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Om je nog concreter op weg te zetten wordt UiTforum nu publiqForum. Praktijkgericht, duidelijk, door en voor mensen die dagelijks met de onze diensten en producten werken.

Kortom, helemaal publiq, en dit jaar vooral: volledig digitaal.

Op 8, 9 en 10 december nemen we je mee door online sessies vol inspiratie, tips & tricks, ontmoeting en interactie.

Verwacht ervaringsdeskundigen, lokale en hands-on cases en verhalen die net dat stapje verder gaan. Met nadien steeds de mogelijkheid om je vragen te stellen, in dialoog te gaan met sprekers en deelnemers of een gemodereerd uitwisselingsmoment in kleine groep.

Ga naar huis met nieuwe inzichten, tools en contacten om in te zetten bij je eigen praktijk en projecten. Geen saaie zoomsessies maar échte ontmoeting met collega’s en sprekers, een persoonlijke aanpak en maatwerk!

Programma

Binnenkort vind je hier alle informatie over het programma en inschrijven. Abonneer je zeker op de publiq nieuwsbrief om als eerste op de hoogte te zijn.

Voor wie?

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector bij uiteenlopende organisaties: van lokale besturen tot cultuurhuizen, musea, tot (sport)verenigingen.

Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqforum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)partners samenkomen, op en naast het digitale podium. Kortom, drie dagen om absoluut mee te maken!

Praktisch

  • Prijs: € 50 (excl. btw.)
    1+1 gratis: Voor elke betalende deelnemers per organisatie, mag een collega gratis deelnemen.
  • Voor deze sessies maken we gebruik van Zoom. Na wat research is dit voor ons en de deelnemers de meest gebruiksvriendelijke tool, met de mogelijkheden om een kwalitatieve interactieve ervaring mogelijk te maken. Uiteraard nemen we de noodzakelijke maatregelen om de veiligheid en privacy van de deelnemers tijdens de online sessies te garanderen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact met ons op. Enkel ingeschreven deelnemers ontvangen de deelnamelinks.
Nienke Robbrecht
Neem contact op met
Nienke Robbrecht
Communicatie- & projectmedewerker