Omruilvoordelen belonen trouwe bezoekers en zorgen voor meer deelnemers aan je activiteiten. Hoe bepaal je hoeveel punten je plakt op een omruilvoordeel?  

Tijdelijke voordelen

Als er minder dan 10 punten op de kaart staan, worden die voornamelijk omgeruild voor tastbare dingen zoals een boek of een cd of voor korting op een activiteit (sportkamp, lezing, zwembeurt, theatervoorstelling, enz.). Opmerkelijk daarbij is dat eten en drinken en ook gadgets het niet meteen beter doen, zeker niet bij tijdelijke voordelen.

Vanaf een puntentotaal van 10 of meer kiezen pashouders eerder voor een gratis bezoek aan een tentoonstelling of een voorstelling.

Vaste voordelen 

Pashouders weten na een tijd dat ze op een bepaalde plaats altijd eenzelfde voordeel kunnen ontvangen en ruilen daar dan ook meer om. Niettegenstaande de kost (in UiTpunten) soms relatief hoog is. Drie voorbeelden van succesvolle vaste voordelen:

  • 10 punten geeft een korting van €2,5 op alle gemeentelijke activiteiten in Lede
  • voor 5 punten kan je voor €1 gaan zwemmen in Aalst
  • voor 5 punten krijg je een drankje in AB

Meer informatie over omruilvoordelen?

Raadpleeg de whitepaper 'Meer en andere mensen bereiken met UiTPAS' of contacteer partnermedewerker Karel De Rudder via karel.derudder@publiq.be.