Omruilvoordelen zijn meer dan een leuk extraatje: door ze strategisch en doelgericht in te zetten, vormen ze een sterke troef om meer mensen te laten participeren aan een breed vrijetijdsaanbod en tegelijk je aanbod in de kijker te zetten bij een groot publiek.

Door als lokaal bestuur en organisator te investeren in het UiTPAS-luik van sparen en ruilen, behoudt UiTPAS zijn uitstraling als niet-stigmatiserende vrijetijdspas voor iedereen. Door een versterkte focus op het spaar- en omruilprogramma voor iedereen creëer je een mooi evenwicht.

© Lies Engelen Photography

Toolkit omruilvoordelen

Onze toolkit helpt je om efficiënt en creatief aan de slag te gaan met verschillende soorten omruilvoordelen.

Online omruilvoordelen

Steeds meer lokale besturen en organisatoren maken gebruik van online omruilvoordelen: daarmee kunnen pashouders op een eenvoudige manier meer waarde uit hun UiTPAS halen. Dit kan via UiTPAS.be en via de UiTPAS-app.

We merken wel dat er nu mensen van buiten Dendermonde zijn die sneller de stap zetten naar het cultuurhuis via online voordelen.
Filip Hendrickx
CC Dendermonde

Dashboards

De UiTPAS dashboards voor kaartsysteembeheerders en lokale trekkers geven je heel wat inzicht in het sparen en omruilen in jouw stad, gemeente of regio. Wat zijn de behoeften van je pashouders? Waar sparen ze veel? Welke publiekssegmenten bereik je nog niet? De dashboards vertellen je heel wat waaraan jij dan weer concrete acties kunt koppelen.

Inspiratie

Nieuwe voordelen-ervaring in de UiTPAS-app

19 sep 2023

Deze update belooft UiTPAS-houders een verrijkte ervaring en een eenvoudigere manier om te profiteren van vrijetijdsvoordelen in hun regio en daarbuiten.

Meer lezen
Tips & tricks

Online voordelen omruilen met UiTPAS

11 mrt. 2022

Met online voordelen kunnen pashouders op een eenvoudige manier meer waarde uit hun UiTPAS halen. Zet in op online voordelen en geef je UiTPAS werking een digitale boost!

Meer lezen
Tips & tricks

Punten sparen via de UiTPAS-app

03 jan. 2022

Kaart niet op zak? Pashouders kunnen eenvoudig punten sparen via de mobiele UiTPAS-app!

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

UiTPAS-punten schenken aan wie het nodig heeft

08 dec. 2022

De eindejaarsperiode is dé tijd van het jaar waarin mensen zich graag extra vrijgevig tonen. Laat je inspireren door enkele UiTPAS-omruilvoordelen en acties voor het goede doel!

Meer lezen
Tips & tricks

Wat is een goed UiTPAS omruilvoordeel?

05 jun. 2020

Omruilvoordelen belonen trouwe bezoekers en bieden anderzijds een aanlokkelijk aanbod om nieuwe mensen over de vloer te krijgen. Hoe bereik je dat effect?

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Zo vlogen de omruilvoordelen voor Oeuvre bij S.M.A.K. Gent de deur uit

13 feb. 2019

De expo klokte af met een massa bezoekers, veel internationale belangstelling én uitzonderlijk veel omruilacties met UiTPAS.

Meer lezen
Tips & tricks

De 7 beste ingrediënten voor een geslaagde segmentatiemail

03 mei 2019

...en hoe je ze succesvol toepast met de UiTPAS segmentatietool.

Meer lezen