Omruilvoordelen zijn meer dan een leuk extraatje: door ze strategisch en doelgericht in te zetten, vormen ze een sterke troef om meer mensen te laten participeren aan een breed vrijetijdsaanbod.

Door als lokaal bestuur en aanbieder te investeren in het UiTPAS-luik van sparen en ruilen, behoudt UiTPAS zijn uitstraling als niet-stigmatiserende vrijetijdspas voor iedereen. Door een versterkte focus op het spaar- en omruilprogramma voor iedereen creëer je een mooi evenwicht.

Toolkit omruilvoordelen

Onze toolkit helpt je om beter aan de slag te gaan met verschillende soorten omruilvoordelen.

Dashboards

De UiTPAS dashboards voor kaartsysteembeheerders en lokale trekkers geven je heel wat inzicht in het sparen en omruilen in jouw stad, gemeente of regio. Wat zijn de behoeften van je pashouders? Waar sparen ze veel? Welke publiekssegmenten bereik je nog niet? De dashboards vertellen je heel wat waaraan jij dan weer concrete acties kunt koppelen.

Inspiratie

Tips & tricks

Online voordelen omruilen met UiTPAS

11 mrt. 2022

Met online voordelen kunnen pashouders op een eenvoudige manier meer waarde uit hun UiTPAS halen. Zet in op online voordelen en geef je UiTPAS werking een digitale boost!

Meer lezen
Tips & tricks

Punten sparen via de UiTPAS-app

03 jan. 2022

Kaart niet op zak? Pashouders kunnen eenvoudig punten sparen via de mobiele UiTPAS-app!

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

UiTPAS-punten voor het goede doel

08 dec. 2022

UiTPAS leent zich uitstekend om omruilacties voor het goede doel mee op te zetten. Maak het de pashouder nog gemakkelijker door online omruilvoordelen voor het goede doel aan te bieden.

Meer lezen
Tips & tricks

Wat is een goed UiTPAS omruilvoordeel?

05 jun. 2020

Omruilvoordelen belonen trouwe bezoekers en bieden anderzijds een aanlokkelijk aanbod om nieuwe mensen over de vloer te krijgen. Hoe bereik je dat effect?

Meer lezen
Tips & tricks

De 7 beste ingrediënten voor een geslaagde segmentatiemail

03 mei 2019

...en hoe je ze succesvol toepast met de UiTPAS segmentatietool!

Meer lezen