Ben je op zoek om naar manieren om de UiTPAS in je gemeente een duwtje in de rug te geven? Of hoe je UiTPAS kan inzetten om de vrijetijdsparticipatie in je gemeente weer aan te zwengelen? Of gewoon benieuwd hoe je zonder extra moeite veel meer kan halen uit je UiTPAS-communicatie? Boek dan deze begeleiding op maat.

Wat haal je uit deze sessie?

Na deze begeleiding heb je alles in handen om je lokale B2C UiTPAS-communicatie scherp te stellen: je leert efficiënt en doelgericht communiceren voor meer pashouders en meer vrijetijdsparticipatie.

Hoe pakken we dit aan?

We analyseren de UiTPAS-data (dashboards) van jouw stad of gemeente. Aan de hand hiervan detecteren we hiaten in bereik en groeikansen.

Ook analyseren we de gemeentelijke UiTPAS-communicatiekanalen en -producten. We onderzoeken wat er al goed zit, en waar er er nog kansen liggen om je lokale UiTPAS-communicatie, vanuit de stad of gemeente optimaal te laten renderen.

De customer journey is hierbij steeds de basis. Zo kun je aan de slag met concrete actiepunten op korte en lange termijn.

Voor wie?

  • Lokale besturen die met UiTPAS werken: lokale trekkers, communicatiedienst, belangrijke gemeentelijke aanbieders die mee communiceren en eventueel een regiotrekker zitten mee aan tafel.

Praktisch

De Mini-Audit UiTPAS-communicatie is een interactieve workshop van een halve dag. De workshop kan plaatsvinden in jouw gemeente, maar ook online.

Deze begeleiding kun je boeken vanaf € 700. Contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

Wil je meer info over deze vorming? Wil je deze sessie graag boeken? Neem dan contact op met Toon.

Toon Beullens
Neem contact op met
Toon Beullens
Consulent vrijetijdsorganisatie en -strategie
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.

Misschien heb je hierin ook interesse

Begeleiding op maat

Jongeren en UiTPAS

Hoe kan UiTPAS jouw communicatiestrategie naar jongeren versterken?

Meer lezen
Begeleiding op maat

Vrijetijdscommunicatie op maat

Op basis van jouw vragen en noden stellen we een begeleiding samen die helemaal aansluit bij wat jij nodig hebt.

Meer lezen