We bekijken samen met jou hoe UiTPAS jouw communicatiestrategie naar jongeren kan versterken. In deze tweedaagse begeleiding laten we je kennis maken met alles wat UiTPAS kan beteken voor het bereiken van jongeren.

Voor wie?

De begeleiding is er voor UiTPAS steden en gemeenten, zowel voor wie nog maar net gestart is met UiTPAS als voor steden en gemeenten met meer ervaring.

Wat leer je in deze sessie?

Met deze begeleiding

  • krijg je inzicht in het jongerenbrein;
  • bepaal je welk aanbod geschikt is voor jongeren;
  • leer je welke omruilvoordelen werken voor jongeren;
  • reiken we je handvaten aan voor een geslaagde segmentatiemail;
  • ...

Samen onderzoeken we bijvoorbeeld aantrekkelijke omruilvoordelen voor jongeren, en of het nodig is te werken met een specifiek jongerenlabel. We kunnen de rol van sociale media en de snelheid van de jongerencultuur onder de loep nemen. En hoe motiveren we de jongeren om punten te sparen? Het zijn allemaal onderwerpen die aan bod kunnen komen, afhankelijk van jouw noden en vragen.

Hoe pakken we dit aan?

We starten met een voorgesprek over de huidige situatie en de doelstellingen. Daarna brengen we het aanbod en organisatoren in kaart. Vervolgens gaan we de doelstellingen bepalen en houden we interactieve brainstorms. Ten slotte stellen we concrete en realiseerbare actiepunten op.

Ter plaatse of liever online? We werken graag een sessie uit die het beste bij jouw organisatie en de omstandigheden passen.

De begeleiding bracht de juiste mensen rond de tafel om concrete actiepunten over UiTPAS en jongeren op stellen. Het is nu aan ons om de nieuwe initiatieven toe te passen in ons communicatieplan.
Medewerker
Stad Gent

Deze begeleiding is te boeken vanaf € 250. Contacteer ons voor een persoonlijke offerte.

Wil je meer info over deze vorming? Wil je deze sessie graag boeken? Neem dan contact op met Renate.

Renate Neven
Neem contact op met
Renate Neven
Partnermedewerker UiTnetwerk

Op zoek naar inspirerende voorbeelden? Lees dan hier hoe Oostende via UiTPAS met succes meer jongeren bereikte op de Paulusfeesten.

Meer lezen