Je vraag start met een telefoontje of mail naar Toon. Hij zal met jou zoeken naar wat je nodig hebt, maakt een offerte op en bekijkt wie je het beste en snelste kan ondersteunen.

Toon Beullens
Neem contact op met
Toon Beullens
Partnermedewerker UiTnetwerk

UiT in Print

UiT in Print is een begeleidingspakket dat je op weg helpt met een nieuwe of verbeterde gedrukte UiTagenda. Gedrukte cultuur- en vrijetijdscommunicatie wordt belicht: van communicatiemodellen en grafisch design tot redactionele processen. Daarnaast bevat het enkele handige formats en een methodiek om je publicatie beter af te stemmen op je doelpubliek en op je communicatiemix.

Uitforum print
publiq""

Workshop: UiT in Print

17 feb 2020 9:30 - 12:30

Optimaliseer je gedrukte UiTcommunicatie

Meer lezen
Meer lezen

Meer publiek dankzij de UiTdatabank

Boek deze begeleiding als lokale overheid of (koepel)organisatie voor je eigen vrijetijdsverenigingen of lidorganisaties. Deze vorming bevat een introductie tot publiekscommunicatie en een uitleg over het gebruik van de UiTdatabank.

Regiocommunicatie

Niet iedere gemeente beschikt over een groot en divers vrijetijdsaanbod. Structurele, regionale samenwerking kan het totaalaanbod vergroten en versterken. Bovendien zorgt de samenwerking op het vlak van communicatie voor meer volk over de vloer.

Mini-audit van je gemeentelijke vrijetijdscommunicatie

Bevat je gemeentelijke UiTagenda wel alle vrijetijdsactiviteiten die plaatsvinden in je gemeente? Is het aanbod voldoende afgestemd op de verschillende voorkeuren van je inwoners? Geeft de communicatie goesting (in meer)? Zijn er drempels?

Meer lezen