Na het UiTforum zetten we je graag op weg met vervolgopleidingen, inspiratiedagen en begeleidingen op maat! Onderaan deze pagina vind je alle presentaties.

UiTPAS: wat, hoe en een praktijkverhaal

Wil je starten met UiTPAS? Zet deze interesse om in de praktijk: alles over UiTPAS voor lokale besturen, en Start to UiTPAS voor vrijetijdsorganisatoren.
Neem voor meer info contact op met je lokale UiTPASverantwoordelijke of met onze partnermedewerkers via contact@uitpas.be

De basis van CRM, segmenteren & GDPR

Cultuurparticipatie en ouderen

Kom ook naar de Roadtrip cultuureducatie (gratis)
midden mei - midden juni op 10 locaties over heel Vlaanderen - programma binnenkort online
De diversiteit van cultuureducatie in de vrije tijd in beeld vanuit samenwerking met 10 sectorpartners.

Ingrediënten voor een geslaagde segmentatiemail

  • Herbekijk de presentatie
  • Kom naar het gratis kennissalon segmentatiemails via UiTPAS voor (nieuwe) UiTPASverantwoordelijken en UiTPAS communicatiemedewerkers
    wo 25.03.2020 @publiq (Brussel)

Early Arts: cultuur voor de allerjongsten

do 02.04 + di 23.06.2020 + 3de moment te bepalen met de deelnemers @publiq (Brussel)
Voor wie meer wil inzetten op de allerjongsten in zijn werking en op zoek is naar uitwisseling met collega’s uit het brede cultuurveld.

wo 18.03.2020 @M HKA (Antwerpen)
Cultuureducatie voor families met kleine baby's, hoe pak je dat aan? Ontdek de inspirerende methodiek en de achterliggende filosofie van The experiential colour workshop for babies van het Pori Centre for Children’s Culture (Finland).

De UiTdatabank: haal meer uit je invoer!

Jongeren, lok ze UiT hun kot!

ma 30.03.2020 @Yper museum (Ieper)
Jongerenparticipatie in musea: het Yper Museum en het Voorlopig Bewind: ‘de jeugdige vinger aan de museumpols’. Laat je inspireren en ga in gesprek met collega’s over dit thema.

Het decreet bovenlokale cultuurwerking

De volgende projectdeadline in het decreet bovenlokale cultuurwerking is 15 mei 2020. Invoeren in KIOSK kan ongeveer vanaf 15 maart. Een projectdossier voorbereiden kan met behulp van de toolkit bovenlokaal werken die OP/TIL (de nieuwe naam voor het steunpunt voor bovenlokale cultuur) ontwikkelde. Alles is online beschikbaar. De consulenten van OP/TIL zijn een klankbord voor jouw projectideeën. Contactgegevens vind je op de tijdelijke website www.cultuuroptil.be.

Vergroot de impact van je (UiT)magazine

Optimaliseer je gedrukte UiTcommunicatie
ma 17.02.2020 @publiq (Brussel)

UiTPAS en sportclubs: een winning team

Wat zijn de voordelen voor lokale vrijetijdsaanbieders zoals een zwembad en voetbalclub en hun publiek? Ontdek het op www.start.to.uitpas.be

UiTcommunicatie: een kanaal en strategie

Regiocommunicatie

Wil je meer? Boek een opleiding op maat: een partnermedewerker van publiq komt naar je toe met een begeleidingspakket op maat van jouw stad of gemeente. Samen stem je vooraf af over de noden van je vrijetijds- en/of communicatiediensten. Zo genereer je maximale impact voor jouw project, zowel met quick wins als met duurzame strategieën. Contacteer toon@publiq.be voor meer info.

SAVE THE DATE: het UiTforum 2020 gaat door op 10 december in CC De Factorij in Zaventem

Schrijf je in voor onze nieuwe kennisevents!