Samen bereik je meer. Dit zien we elk jaar terug bij de deelnemers en de zoektochten van Schatten van Vlieg. Elk jaar werken meer locaties samen. Of je nu deelt in de kosten, samen investeert in goede promotie of raad vraagt aan een ervaren speler... samen sta je sterker en bereik je meer families. In 2020 ging meer dan de helft van de deelnemende locaties een samenwerking aan.

Met welke locatie in jouw buurt kun je mogelijk samenwerken of ideeën uitwisselen? Bekijk alle deelnemende locaties van 2020.

Een nieuw en divers publiek met de try-out

Dankzij Schatten van Vlieg kunnen jonge gezinnen tijdens de zomermaanden op een laagdrempelige manier cultuur beleven. Maar niet alle gezinnen vinden zelf de weg naar jouw cultuurhuis. Daarom kun je een try-out organiseren in samenwerking met een organisatie of school in je buurt.

Try out
Praktijkvoorbeeld

Bereik een diverser publiek met de try-out

15 jan. 2020

Maak kennis met een nieuw publiek dat nog niet zelf de weg naar jouw organisatie vindt.

Zo pak je het aan

Praktijkvoorbeeld: de bib en de sportdienst slaan de handen in elkaar

Een fietstocht van de sportdienst en een fietstocht van de bib en de cultuurdienst die apart niet zoveel deelnemers trokken, worden in Lede samengevoegd tot een boeiend evenement voor jong en oud. Een fel gesmaakte samenwerking en een verrijking voor het vrijetijdsleven van de inwoners.