10.000 kindvriendelijke avonturen

Op uitinvlaanderen.be vinden families activiteiten die leuk zijn voor en met kinderen onder het Vlieg-label. Zie je het label staan? Dan is dit een leuke activiteit voor kinderen tot 12 jaar.

Vlieg inspireert zo families binnen de grote vrijetijdsagenda van UiTinVlaanderen. Families kiezen uit duizenden activiteiten in elke regio voor of met kinderen. Bij elke activiteit met het Vlieg-label staat aangegeven voor welke leeftijd(en) die geschikt is.

Het Vlieg-label

Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het Vlieg-label in hun programmabrochures, infobladen, online kalenders en printkalenders. Zo herkennen (groot)ouders meteen kindvriendelijk aanbod, wat het makkelijker maakt om iets nieuws te proberen.

De activiteiten die op uitinvlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen … gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Liena Lauriks
Neem contact op met
Liena Lauriks
Content marketeer
email hidden; JavaScript is required

Zet het Vlieg-label bij je kindvriendelijk aanbod

Download het herkenbare Vlieg-label. En check even de afspraken.

Meer weten

Schatten van Vlieg

Kinderen ontdekken jouw culturele locatie, op zoek naar de verborgen schat.

Meer weten

Bekijk ook:

Thema Schatten van Vlieg 2024: proef jij wat ik proef?

17 nov 2023

Doe jij mee aan Schatten van Vlieg in 2024? Dan moedigen we jou aan het thema van dit jaar 'Proef jij wat ik proef?' in je zoektocht te verwerken. Laat via deze herkenbare rode draad families kennismaken met het aanbod en de ruimte van jouw locatie.

Meer lezen

Terugblik naar Schatten van Vlieg 2023

15 sep 2023

Ook deze zomer was Schatten van Vlieg een groot succes. Heel wat families beleefden een zorgeloze tocht en ontdekten nieuwe culturele plekjes dicht bij huis, of net ietsje verder. Wat vonden de organisatoren en deelnemers van Schatten van Vlieg?

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Een rolstoelhelling is niet genoeg

05 jun. 2023

Hoe kunnen onze musea toegankelijker worden voor kinderen met een beperking?

Meer lezen