10.000 kindvriendelijke avonturen

Op uitinvlaanderen.be vinden families activiteiten die leuk zijn voor en met kinderen onder het Vlieg-label. Zie je het label staan? Dan is dit een leuke activiteit voor kinderen tot 12 jaar.

Vlieg inspireert zo families binnen de grote vrijetijdsagenda van UiTinVlaanderen. Families kiezen uit duizenden activiteiten in elke regio voor of met kinderen. Bij elke activiteit met het Vlieg-label staat aangegeven voor welke leeftijd(en) die geschikt is.

Het Vlieg-label

Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het Vlieg-label in hun programmabrochures, infobladen, online kalenders en printkalenders. Zo herkennen (groot)ouders meteen kindvriendelijk aanbod, wat het makkelijker maakt om iets nieuws te proberen.

De activiteiten die op uitinvlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen … gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Liena Lauriks
Neem contact op met
Liena Lauriks
Content marketeer
email hidden; JavaScript is required

Zet het Vlieg-label bij je kindvriendelijk aanbod

Download het herkenbare Vlieg-label. En check even de afspraken.

Meer weten

Schatten van Vlieg

Kinderen ontdekken jouw culturele locatie, op zoek naar de verborgen schat.

Meer weten

Bekijk ook:

Praktijkvoorbeeld

Een rolstoelhelling is niet genoeg

05 jun. 2023

Hoe kunnen onze musea toegankelijker worden voor kinderen met een beperking?

Meer lezen

Terugblik naar Schatten van Vlieg 2022

28 sep 2022

Ook deze zomer was Schatten van Vlieg een groot succes. Heel wat families beleefden een zorgeloze tocht en ontdekten nieuwe culturele plekjes dicht bij huis, of net ietsje verder. Wat vonden de organisatoren en deelnemers van Schatten van Vlieg?

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Het succes van de Vlieg-zoektocht bij het scheepvaartmuseum

26 sep. 2022

Voor het tweede jaar op rij deed de Provinciale Erfgoedsite Scheepswerven Baasrode mee met de jaarlijkse zomercampagne Schatten van Vlieg. Hun Vlieg-zoektocht was dit jaar een gigantisch succes. Waarom was hun zoektocht zo’n succes? Wat hebben zij geleerd en welke tips hebben ze voor jou?

Meer lezen