10.000 kindvriendelijke avonturen

Op uitinvlaanderen.be vinden families activiteiten die leuk zijn voor en met kinderen onder het Vlieg-label. Zie je het label staan? Dan is dit een leuke activiteit voor kinderen tot 12 jaar.

Vlieg inspireert zo families binnen de grote vrijetijdsagenda van UiTinVlaanderen. Families kiezen uit duizenden activiteiten in elke regio voor of met kinderen. Bij elke activiteit met het Vlieg-label staat aangegeven voor welke leeftijd(en) die geschikt is.

Het Vlieg-label

Honderden organisatoren, gemeenten en mediapartners gebruiken het Vlieg-label in hun programmabrochures, infobladen, online kalenders en printkalenders. Zo herkennen (groot)ouders meteen kindvriendelijk aanbod, wat het makkelijker maakt om iets nieuws te proberen.

De activiteiten die op uitinvlaanderen.be verschijnen, worden door honderden lokale organisaties, cultuurhuizen, verenigingen … gratis ingevoerd in de UiTdatabank.

Liena Lauriks
Neem contact op met
Liena Lauriks
Content marketeer

Zet het Vlieg-label bij je kindvriendelijk aanbod

Download het herkenbare Vlieg-label. En check even de afspraken.

Meer weten

Schatten van Vlieg

Kinderen ontdekken jouw culturele locatie, op zoek naar de verborgen schat.

Meer weten

Bekijk ook:

Tips & tricks

7 tips voor je eigen Schatten van Vlieg-evaluatie

28 jul. 2022

Schatten van Vlieg zit nu nog fris in het geheugen. Tijd voor een evaluatie!

Meer lezen

Terugblik naar Schatten van Vlieg 2021

26 okt 2021

Ook deze zomer was Schatten van Vlieg een groot succes. Heel wat families beleefden een zorgeloze tocht en ontdekten nieuwe culturele plekjes dicht bij huis, of net ietsje verder. Wat vonden de organisatoren en deelnemers van Schatten van Vlieg?

Meer lezen
Tips & tricks

4 redenen waarom Toerisme Diest meer schattenjagers kreeg in 2020

21 apr. 2021

In de zomer van 2020 ontving Toerisme Diest meer dan 800 schattenjagers. Het jaar ervoor kwamen er ongeveer 350 kinderen een schat zoeken. Hoe kwamen er zoveel meer schattenjagers in Diest terecht? Corinne Nauwelaerts van Toerisme Diest geeft enkele tips.

Meer lezen