Een eigen flyer, affiche of banner ontwerpen kan een hele uitdaging zijn.

We voorzien daarom -naast de affiches die je ontvangt bij het campagnemateriaal- ook een sjabloon voor affiches en flyers die je zelf kan drukken en verspreiden in je gemeente. Hierop kan je op maat van jouw gemeente aangeven waar kinderen een schat kunnen zoeken. Je bent volledig vrij om deze sjablonen al dan niet te gebruiken. 

 

  • Tipsjabloon: leid de schatzoekers door je zoektocht met het sjabloon van Vlieg. 

  • E-mailbanner voor in het digitaal handtekening van publieks- en baliemedewerkers. 

  • *NIEUW* Franstalige logboeken
    Bij je inschrijving ontvangt elke verstoplocatie Nederlandstalige logboekjes. Wil je ook Franstalige logboekjes ter beschikking stellen in je schatkist?
    Download ze hierboven en druk ze af. 

Meertaligheid? Zowel het educatieve item en de affiches zijn beschikbaar in het Nederlands en in het Frans. We voorzien eveneens een Franstalige versie van het logboek om zelf te (laten) drukken. Moet en/of mag je organisatie ook Franstalig campagnemateriaal voorzien tijdens de Schatten van Vlieg? Bekijk hier wat de taalwetgeving zegt. 

Privacy? Je kan de informatie die de deelnemers in de logboeken achterlaten gebruiken om je een beeld te vormen van de deelnemers en de troeven en verbeterpunten van jouw zoektocht. Het is niet toegelaten de persoonsgegevens te verwerken. Je mag de informatie van de deelnemers dus op geen enkele manier opnemen of koppelen aan gegevens in je (adres)databank.

 

Ga je zelf aan de slag met een ontwerp? Maak dan gebruik van het campagnebeeld en de grafische elementen van Schatten van Vlieg