De schatkist

Doe je mee met Schatten van Vlieg? Dan moet je de Schatten van Vlieg-schatkist gebruiken.
De eenmalige aankoop van de Vlieg schatkist bedraagt 22 euro (excl. btw + verzend- en handlingskosten).
Je kan deze elk jaar hergebruiken.

Het stickervel met unieke code

In je schatkist stop je dit jaar voor elke schattenjager een stickervel om mee naar huis te nemen. Zo duurt het plezier nog tot thuis verder en zullen ze jouw locatie niet snel vergeten!

Je koopt deze aan in veelvouden van 50: 10 euro per 50 stuks (excl. btw + verzend- en handlingskosten). Tijdens de zomer kun je stickervellen bijbestellen, tot de voorraad op is.

De stickervellen komen in drie verschillende versies. Bij je bestelling krijg je steeds een mix van de versies.
Zo motiveren we de schattenjagers om alle stickers te verzamelen en nog meer schattentochten te doen.

De stickervellen zijn beschikbaar in het Frans en het Nederlands.

Op de achterkant van het stickervel kunnen de schattenjagers een code terugvinden. Die code voeren de schattenjagers in op www;.schattenvanvlieg.be.
Zo maken ze kans op een familieweekend in Oostende! Motiveer je bezoekers dus zeker om hun code in te voeren. Dit kan tot en met 5 september

Op het stickervel komen de elementen van het campagnebeeld.
Op het stickervel komen de elementen van het campagnebeeld.

Optioneel: Het gadget - facetoog van Vlieg

De bolle, glanzende ogen van insecten lijken totaal niet op die van ons. Hoe zien deze dieren de wereld om zich heen? Dat kunnen schattenjagers dit jaar ontdekken via het facetoog van Vlieg. Voeg het gadget van Vlieg toe aan je schatkist voor een instant extra funfactor! Succes verzekerd.

  • facetoog waarmee de schattenjagers de wereld door de ogen van Vlieg kunnen zien
  • ook voor de allerjongsten
  • 1,5 euro excl. btw en verzendingskosten
  • een ecologisch gadget gemaakt door een lokale handelaar, Ecobos

Hoe kun je het gadget verdelen?

  • In de schatkist, 1 facetoog voor elke schattenjager
  • Als extra cadeautje voor wie meerdere zoektochten deed en zo een volle stempelkaart verzamelde.
  • Als prijs van een wedstrijd in het kader van Schatten van Vlieg
  • ...

Het gadget is optioneel te bestellen tijdens je inschrijving. Dit kost 1,5 euro per stuk (excl. btw+ verzend- en handlingskosten) en kun je bestellen in veelvouden van 10. Opgelet, voorzie voldoende voorraad, want tijdens de zomer zal het gadget niet bij te bestellen zijn.

Optioneel: Gevelborden

Trek extra aandacht van families die je locatie passeren met een gevelbord. Heel wat organisaties bestelden de voorbije jaren een bord en hingen het aan hun gevel of binnen op hun locatie. Het tijdloze ontwerp zorgt ervoor dat je ze jaar na jaar kan hergebruiken. Door een handige, duurzame plakstrook is het gevelbord makkelijk op te hangen. De prijs bedraagt 22 euro (excl. btw + verzend- en handlingskosten).

Gratis: Affiches om je zoektocht mee in de kijker te zetten.

Bij je eerste bestelling van het campagnemateriaal ontvang 4 gratis affiches die je aan de balie kan ophangen. Vlieg voorziet ook een sjabloon voor een affiche waarop je zelf je gemeente en schattenlocatie(s) kan invullen. Deze kan je dan afdrukken en verspreiden in je gemeente.

Organisaties die Franstalige stickervellen bestellen, ontvangen ook Franstalige affiches.

Verzend- en handlingskosten

Om er voor te zorgen dat het campagnemateriaal goed bij elke locatie terecht komt, werken we samen met het verzendbedrijf Distrimedia. Zij stockeren en verzamelen alle artikels (de affiches, stickervellen, gadgets, ...) en zorgen ervoor dat de juiste aantallen van elk artikel op de juiste locatie terecht komt. We bieden ook bijbestellingen aan, zolang de voorraad strekt.