Unieke code

Op de achterkant van de stickervellen in de schatkist vinden schattenjagers een unieke code. Deze kunnen ze ingeven op schattenvanvlieg.be/code of rechtstreeks door de QR-code te scannen op het stickervel. Op het einde van de zomer maakt Vlieg de winnaar bekend!

Motiveer je schattenjagers om de code in te voeren. Hoe leuk zou het zijn als de winnende code op jouw locatie gevonden werd! Hoe meer codes van jouw locatie ingegeven worden, hoe groter de kans.

De hoofdprijs: een uniek familieweekend

Schattenjagers maken kans op een avontuurlijk weekend midden in het bos!

  • De hele familie kan een weekend lang (3 nachten) overnachten in de Limburgse bossen. In Warredal blijven ze in een cosy cabin, de ideale uitvalsbasis om op avontuur te gaan.

  • In het klimbos van Warredal kan iedereen zijn grenzen verleggen! Er zijn maar liefst 7 parcours met verschillende hoogtes en moeilijkheidsgraden, zo kan iedereen zijn eigen uitdaging kiezen.

  • De drie musea Maaseik ontvangen de winnende familie met open armen! Ze kunnen de handen uit de mouwen steken in het Apotheek Museum en het vakmanschap van de oude apotheker leren. In het Regionaal Archeologisch Museum wachten 22 doe-activiteiten in de Ontdekkingskelder: een pijl knutselen, zich verkleden als Romein of Keltische dame, een pot, kleien ... Er is zoveel te beleven in deze musea!

  • Visit Maaseik trakteert op een zoektocht met bolderkar door de straten van Maaseik. Opdracht volbracht? Elk kind wordt achteraf beloond met een kleine verrassing.

Activiteiten aangeboden door: