Over Theater De Spiegel

Theater De Spiegel maakt muziektheater voor de allerjongsten. Acteurs en muzikanten spelen met figuren, ruimte, muziek én publiek. Dit heerlijke samenspel leidt tot knusse en hartverwarmende voorstellingen. Het theater stimuleert de nieuwsgierigheid, verwondering en fantasie van zowel kinderen als hun ouders of begeleiders.

Theater De Spiegel is te vinden op verschillende podia in concertzalen, cultuurcentra en binnen- en buitenlandse festivals. Ook daar waar je het misschien het minst verwacht, vind je hen terug, zoals in kinderdagverblijven, bibliotheken en scholen. Theater De Spiegel heeft door de jaren heen een aanbod ontwikkeld voor deze ‘niet-alledaagse’ presentatieplekken. Dat maakt Theater De Spiegel uniek.

Fantastisch mooie wereld, niet alleen voor de kleinsten

‘Fantastisch mooie wereld, niet alleen voor de kleinsten’ is een reactie die het allemaal mooi samenvat. Een fantastisch mooie wereld creëren waarin de beleving van de allerjongsten en hun begeleiders maar ook de spelers centraal staat. Een moment creëren dat je samen kan en mag beleven.

Benieuwd naar de publicatie van Theater De Spiegel?

Download de online versie hier. Ontvang je graag een fysiek exemplaar? Dat kan ook! Stuur een mail naar info@despiegel.com met een vermelding van het adres waarop je de publicatie wenst te ontvangen.

Praktijkvoorbeeld

Samenwerking De Spiegel, De Bijloke, VCOK & Stad Gent

26 mrt. 2020

Hoe kan een kinderdagverblijf naar aanleiding van een culturele activiteit in een cultureel huis terechtkomen en ook ontmoeting stimuleren tussen ouders onderling en ouders en begeleiders? Ontdek het in dit verhaal van samenwerking!

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Cultuur in de Brusselse kinderdagverblijven

26 mrt. 2020

Al meer dan 8 jaar werken Theater De Spiegel en Montagne Magique in Brussel samen om kunst naar de kinderdagverblijven te brengen.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Curiosa

26 mrt. 2020

Barokmuziek in een kinderdagverblijf? Theater De Spiegel maakte het mogelijk in samenwerking met de Dienst Kinderopvang van Stad Antwerpen. Ontdek het verhaal van Curiosa.

Meer lezen

Meer over Theater De Spiegel

Wil je meer te weten komen over Theater De Spiegel? Kijk dan zeker eens een kijkje op hun website.