UiTPAS

Een spaar- en voordelenprogramma voor je vrije tijd

UiTPAS is een spaar- en voordelenprogramma dat vrijetijdsparticipatie wil stimuleren. Dat gebeurt via een puntenspaarsysteem: per deelname aan een UiTPASactiviteit ontvangt elke pashouder één punt. Die punten worden verzameld op het profiel van de pashouder en kan hij omwisselen voor voordelen.

Vandaag sparen al meer dan 200.000 pashouders bij één van de meer dan 2.200 verschillende vrijetijdsorganisaties die UiTPAS aanvaarden. Zij bepalen zelf of en welke voordelen ze geven.

Specifiek aan UiTPAS is de extra aandacht voor mensen in armoede. Zij krijgen namelijk bovenop de spaar- en ruilkansen eveneens een structurele korting op het vrijetijdsaanbod dat het UiTPASlabel draagt.

Punten verzamelen en omruilen kan je op alle plaatsen waar UiTPAS actief is. Met een UiTPAS van de stad Aalst kan je dus ook punten sparen in Leuven en een voordeel opnemen in Maasmechelen. Korting krijgen kan wel enkel in de UiTPASregio waar de deelnemer ingeschreven is. 

Bekijk hier het UiTPASfilmpje, lees over wat UiTPAS voor jouw gemeente kan betekenen en bekijk hoe jouw gemeente of regio kan instappen in het UiTPASprogramma.

 

Meer info over

 

 

Een overzicht van de websites van alle UiTPASregio's:

 

Blijf op de hoogte!


Contactinformatie

Wim D'haeyer

Wim D'haeyer
Manager partnernetwerk
wim@publiq.be
02/551 18 88


Ruben Schietse

Ruben Schietse
Partnermedewerker UiTPAS
ruben@publiq.be
02/551 18 74


Nieuws over UiTPAS