UiTPAS biedt niet enkel voordelen rechtstreeks voor de pashouders, maar kan ook uitstekend worden ingezet om goede doelen te steunen.

Spaarders kunnen zo hun UiTPAS-punten gebruiken om zo op een laagdrempelige manier te doneren aan het goede doel, of hun punten gebruiken wanneer ze niet goed weten wat ermee te doen.

In Aarschot kunnen mensen genieten van een 'uitgestelde' koffie of maaltijd, wanneer pashouders punten doneren voor dit goede doel.

Bij de gemeente Bertem (UiTPAS Druivenstreek) kunnen pashouders voor tien punten een bon van 5 euro schenken aan mensen in armoede om een aankoop te doen bij Mama's Depot.

Bij Paspartoe in Brussel kunnen UiTPAS-houders 10 punten omruilen voor een solidaire douche, de bon voor een gratis douche bij DoucheFLUX. DoucheFLUX biedt mensen in bestaansonzekerheid een duwtje in de rug met de solidaire douche

Tip! Online omruilvoordelen

Wil je het doneren via UiTPAS nog makkelijker maken voor je pashouders? Zet dan eens een actie op waarbij pashouders hun punten online kunnen omruilen.

Op UiTPAS.be kan de pashouder makkelijk filteren op online voordelen.

Doe ook inspiratie op uit de acties van vorige jaren:

Praktijkvoorbeeld

UiTPAS-punten voor het goede doel

13 okt. 2020

De eindejaarsperiode is traditioneel het moment waarop mensen zich vrijgevig en empatisch opstellen, én ook graag hun UiTPAS-portefeuille opentrekken. Laat je inspireren door de enkele UiTPAS-acties voor het goede doel.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Schakel UiTPAS in voor het goede doel

04 nov. 2019

Spaarders kunnen hun UiTPASpunten gebruiken om zo op een laagdrempelige manier te doneren aan het goede doel.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Punten schenken voor het goede doel

10 sep. 2018

"Mensen focussen nogal snel op de korting die ze kunnen krijgen met een kansentarief. Maar de UiTPAS biedt meer dan dat. Je kan er veel meer mee."

Meer lezen