Stap 1: een introductie

Bekijk de veelgestelde vragen.

Stap 2: team up!

Samenwerken met partners zoals cultuurhuizen, gemeentediensten of andere vrijetijdslocaties levert heel wat voordelen op. Zijn er verstopplaatsen in jouw buurt die al deelnamen aan Schatten van Vlieg 2019? Of wil je in zee gaan met verrassende partners die niet noodzakelijk zelf een schat van Vlieg verstoppen? Misschien willen ze wel samenwerken en de kosten en ervaring met je delen.

Laat je inspireren in onze samenwerkingsgids door een aantal succesvolle praktijkvoorbeelden.

Stap 3: inschrijven

Schrijf je vanaf 5 februari in voor Schatten van Vlieg 2020 en bestel meteen ook een schatkist en je campagnemateriaal. Dit campagnemateriaal bestaat uit affiches, een logboek, een educatief item rond het thema voor elk kind en een optioneel gadget. Vind je het moeilijk om nu al een aantal in te schatten? Je kan tijdens de zomer nog campagnemateriaal bijbestellen.

Inschrijven voor Schatten van Vlieg: dit moet je weten

Stap 4: zoektocht maken

Bedenk een zoektocht aan de hand van de inspiratiegids, die we je ook toesturen via de nieuwsbrief. Deze gids vol tips, inspiratie en voorbeeldopdrachten is een jouw leidraad om een succesvolle zoektocht te maken.

Schrijf je zeker in voor de maandelijkse Schatten van Vlieg- nieuwsbrief met aanvullende tips en tools.

Stap 5: laat van je horen

Voer promotie voor jouw zoektocht aan de hand van onze communicatiegids, die we je ook toesturen via de nieuwsbrief. Voer je actie in via de UiTdatabank en surf mee op de bovenlokale campagne van Vlieg.