Al 3 jaar genieten Oostendenaren en niet-Oostendenaren met hun UiTPAS allerlei voordelen bij tal van cultuur-, sport- en jeugdactiviteiten. Gisteren ging de 10.000ste UiTPAS de deur uit en dit ging niet onopgemerkt voorbij!Hilde Vanlaethem kocht afgelopen woensdagnamiddag haar
UiTPAS  bij het UiTloket en werd nietsvermoedend verrast met een waaier aan cadeaubonnen van Oostendse vrijetijdspartners. Twee medewerkers van de dienst Cultuur en Schepen van Cultuur verscholen zich achter de loketten in CC De Grote Post om de 10.000ste UiTPAS’ser extra in de bloemetjes te zetten.

“Het was een hele leuke verrassing, dit had ik niet verwacht!” vertelt Hilde ons. “Mijn vorige werkgever wees me op UiTPAS en de vele voordelen die je ermee hebt. Ik keek gisteren even op de website en was meteen overtuigd omdat je de vrijetijdspas bij héél veel partners kunt gebruiken. Vroeger had ik een abonnement van KV Oostende. De kans is groot dat ik nog eens een match meepik dankzij UiTPAS! Ik zal zeker ook sparen voor een gratis theatervoorstelling in CC De Grote Post.”


Hilde is ook van plan om haar UiTPAS in de Westhoek te gebruiken. “Ik heb veel familie wonen in de Westhoek dus het is fijn dat ik ook daar én in andere UiTPAS-steden en gemeenten mijn UiTPAS-voordeel kan doen”.