Over deze sessie

Balies en loketten verdienen een centrale plek in de UiTPAS-werking. Ontdek in dit webinar hoe je UiTPAS doeltreffend onder de aandacht brengt tijdens interacties met bezoekers, zodat pashouders het meeste uit hun UiTPAS halen.

Leer als medewerker wat je kunt doen en vermijd valkuilen. Als je praktische richtlijnen zoekt voor doelgroepgerichte communicatie rond UiTPAS aan de balie, biedt deze sessie direct toepasbare tips en tricks. Doe mee en verbeter het contact met UiTPAS-houders aan de balie!

Voor wie?

  • Baliemedewerkers

  • Vrijetijdsmedewerkers

Praktisch

Dag & uur: 28/05 om 10:00u
Locatie: online via Zoom
Inschrijven:

  • Een registratiecode (€ 295 excl BTW) geeft je toegang tot alle sessies van de UiTPAS Academy. Deze code is gebonden aan je gemeentebestuur en kun je delen met al je collega's. Heb je nog geen code? Koop eerst je code aan.
  • Elke collega schrijft zich individueel in voor de afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy via het formulier onderaan de pagina.

Dit webinar is een onderdeel van de UiTPAS Academy 2024. Heeft jouw organisatie al een registratiecode aangeschaft? Dan kun je je met deze code inschrijven voor dit webinar. Heb je nog geen code? Registreer je dan eerst, en wij bezorgen je een code. Daarna kun je inschrijven voor dit en alle andere webinars van deze UiTPAS Academy. De ticketcode is geldig voor alle collega’s van jouw organisatie, voor alle sessies.

Inschrijven

UiTPAS Academy 2024: Haal alles uit het contact met UiTPAS-houders

JOUW GEGEVENS

*
*
*
*
*
*
Vul hier de code in die je via mail ontving voor jouw organisatie. Code kwijt? Stuur een mailtje naar nienke@publiq.be.
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. Annuleren: je kunt je steeds uitschrijven voor een vorming van de UiTPAS Academy, tickets worden echter onder geen enkele voorwaarde terugbetaald.