Via dit formulier kan je een ticketcode aankopen.
Een ticket voor de UiTPAS Academy kost € 295 exclusief BTW.

Je ontvangt de code snel via mail. Deze code heb je nodig om je in te schrijven voor afzonderlijke sessies van de UiTPAS Academy.

Jij bepaalt zelf of je één of meerdere of misschien zelfs alle events bijwoont. De code koop je eenmalig aan voor een gemeentebestuur en kan je dus delen met je collega's. Alle collega's schrijven zich apart in voor de sessie(s) van hun keuze.

Ticket UiTPAS Academy 2024

JOUW GEGEVENS

*
*
*
Naar dit emailadres sturen we de ticketcode die je nodig hebt voor je inschrijving voor de aparte vormingen van de Academy.
*
*
*

Facturatiegegevens

De prijs voor een ticket voor de UiTPAS Academy 2024 bedraagt € 295 excl. BTW (= € 356.95 incl. BTW). Je factuur wordt verstuurd op basis van onderstaande gegevens.

Na verzending van dit formulier zal je snel een ticketcode van ons ontvangen. Deze code kan je gebruiken om je in te schrijven voor de afzonderlijke opleidingen van de UiTPAS Academy 2024. Ze is geldig voor alle medewerkers van je organisatie (lokaal bestuur) en dit voor alle events van de UiTPAS Academy 2024. Hou de code dus goed bij!

*
*
Straat & nummer
*
*
*
*
*
Typ de 10 cijfers na elkaar, zonder spatie of komma. Zo vindt onze boekhouding vlot de juiste gegevens van jouw organisatie terug.
*
Bezorg ons je bestelbon via boekhouding@publiq.be. Opgelet, zorg voor exact deze subject van de mail met je bestelbon: bestelbon ticket UiTPAS Academy 2024. Vermeld ook op de bestelbon als omschrijving 'Ticket UiTPAS Academy 2024 + naam van je organisatie'. Gegevens publiq: Henegouwenkaai 41-43 1080 Brussel - BTW BE 0475 250 609
Je gegevens worden geregistreerd in een bestand van publiq vzw met het oog op je deelname aan onze kennisactiviteit. Je naam en organisatie, zonder contactgegevens, nemen we op in een deelnemerslijst beschikbaar voor alle deelnemers met het oog op ons lerend netwerk. Verder delen we je gegevens niet met derden, uitgezonderd waar dit strikt noodzakelijk is om je deelname mogelijk te maken. We zullen je ook informeren over komende, soortgelijke activiteiten. Je kan steeds je gegevens beheren of beslissen je uit te schrijven. De aankoop van je ticket is onder geen enkele omstandigheid terugbetaalbaar, ook niet indien je uiteindelijk niet deelneemt aan een vorming van de Academy.