Maak kennis met onze nieuwste telg in de familie. Zaterdag 16 juni wordt UiTPAS Haspengouw voorgesteld aan het grote publiek. Tijdens de Haspengouwmarkt kan je er als eerste eentje aanschaffen en meteen een goodiebag mee naar huis nemen. De hoofdstad van Haspengouw is de tweede stad in Limburg die hiermee uitpakt.

 

UiTPAS Haspengouw

 

Gebruikers kunnen er punten mee sparen en omruilen in alle deelnemende steden en vrijetijdsinstellingen in Vlaanderen. De UiTPAS Haspengouw regelt ook rechtstreeks een financiële korting van 80% voor mensen in armoede. Zo worden zij niet gestigmatiseerd. Hiermee neemt Sint-Truiden een voortrekkersrol op om vrijetijdsactiviteiten voor iedereen toegankelijk te maken.

Iedereen is uitgenodigd op het feestelijke lanceringsmoment. Dat vindt plaats op zaterdag 16 juni 2018 om 10u30 op de Haspengouw Markt, aan de ingang van het oud stadhuis op de Groenmarkt.

Dan wordt ook de allereerste UiTPAS Haspengouw uitgereikt. De kersverse gebruikers worden getrakteerd op een unieke goodiebag, live muziek van dixielandband Trio Swing, tal van animatie (met o.a. een steltenloper) en een gratis UiTPASijsje. Alle informatie vind je op de website van de Stad Sint-Truiden.