1. Cultuurparticipatie in coronatijden - vervolgonderzoek

Hoe kan het ook anders, een corona-gerelateerd artikel op de eerste plaats. Samen met enkele universiteiten onderzochten we de hoe mensen hun vrije tijd invulden tijdens de tweede lockdown. Jullie deelden massaal de oproep naar jullie publiek om de vragenlijst in te vullen.

2. Start to UiTPAS

UiTPAS in de praktijk bij vrijetijdsorganisaties, hoe gaat dit eraan toe en wat vinden de aanbieders er zelf van? Deze filmpjes zijn niet nieuw, maar trekken nog altijd jullie aandacht! En dat zien we in de cijfers, want ondertussen kunnen we al rekenen op meer dan 3000 UiTPAS-aanbieders.

3. Campagne UiTX uit de startblokken

Op 27 september gaven we het startschot van de lanceringscampagne van het nieuwe jongerenlabel van UiTinVlaanderen: UiTX. Daar wouden jullie graag alles over weten! Ondertussen hebben we dit artikel ook geüpdatet met een video.

4. UiTdatabank en copyright

De UiTdatabank, nog steeds hét fundament van het publiq-platform, dagelijks gebruikt door honderden partners. Jullie waren erg geïnteresseerd in het correct toepassen van de copyright-regels, wat wij alleen maar kunnen toejuichen!

5. 6 x wat de nieuwe UiTinVlaanderen zo bijzonder (handig) maakt

In april 2021 lanceerden we ook de nieuwe UiTinVlaanderen! De grootste vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel zorgt er nu voor dat mensen nog makkelijker inspiratie vinden, en organisatoren meer publiek vinden. Wat zijn de troeven van deze nieuwe unieke site? Welke keuzes heeft publiq gemaakt? En waarom moet jouw activiteit hier zeker op verschijnen?