UiTPAS in het museum - Kazerne Dossin

Bij Kazerne Dossin in Mechelen vinden ze dat cultuur voor iedereen moet zijn, en UiTPAS maakt dat mee mogelijk.

UiTPAS bij verenigingen - De Catharinisten

UiTPAS geeft toneelvereniging de Catharinisten in Aalst meer zichtbaarheid in de offline en online communicatiekanalen van UiT en UiTPAS.

UiTPAS bij verenigingen - vzw Sterrenparade

vzw Sterrenparade in Eeklo bereikt met UiTPAS een breder publiek: "Ik kan de samenwerking zeker aanbevelen, de goede plaatselijke ondersteuning is een pluspunt!"

UiTPAS bij gemeenschapscentra - GC Everna

GC Everna in Brussel is een laagdrempelig verkooppunt van de UiTPAS. Dankzij het kansentarief bereiken ze ook mensen die er anders niet over de vloer zouden komen.

UiTPAS in het DKO - Academie De Kunstbrug

Dankzij UiTPAS wordt de academie bekender bij doelgroepen die anders minder snel de stap naar de academie zouden zetten.

UiTPAS bij de jeugdbeweging - Chiro Stine

Bij Chiro Stine in Kortrijk verlaagt UiTPAS de drempel voor kinderen die minder financiële mogelijkheden hebben om te betalen voor een kamp of weekend.

UiTPAS en Erfgoed - Erfgoedcel Leuven

Erfgoedcel Leuven bereikt nieuw en divers publiek dankzij de UiTPAS-marketing.

UiTPAS bij cultuurcentra - CC Lier

In het Liers cultuurcentrum is iedereen met een UiTPAS Lier automatisch levenslang vriend van het CC en geniet hierdoor van veel voordelen!

UiTPAS bij de bib: Maasmechelen

De bib van Maasmechelen gebruikt UiTPAS om de drempel te verlagen en iedereen te laten proeven van alles wat de bib te bieden heeft!

UiTPAS bij musea - MUZEE

UiTPAS is belangrijk voor MUZEE in Oostende: het brengt een nieuwe groep mensen naar het museum en stimuleert herhaalbezoek dankzij gerichte communicatie-acties.

UiTPAS bij zwembaden - De Kouter

Zwembad De Kouter in Poperinge geeft iedereen de mogelijkheid om meer te sporten dankzij UiTPAS.

UiTPAS bij de infodienst Toerisme - Sint-Truiden

Bij de dienst voor toerisme in Sint-Truiden is de UiTPAS het startpunt om de stad te ontdekken en mensen kennis te laten maken met het vrijetijdsaanbod.

UiTPAS bij sportclubs - FC Rooigem

Dankzij UiTPAS stappen ouders met een geruster hart naar voetbalclub FC Rooigem in Gent.

UiTPAS met kansentarief voor iedereen - Technopolis

Iedereen fascineren met wetenschap & technologie: Technopolis neemt dat letterlijk en biedt het kansentarief aan voor Mechelaars en niet-Mechelaars.

UiTPAS bij de bijzondere jeugdzorg - OOOC 't Kruispunt

In de voorziening voor bijzondere jeugdzorg in Beerse zorgt UiTPAS voor administratieve vereenvoudiging: de passen staan op naam van het centrum zodat elke jongere die er toekomt meteen aan de activiteiten kan deelnemen.

Ook iets voor jouw organisatie?

Wil je UiTPAS aanbieden als sportclub, vereniging, jeugdbeweging, privé-organisator,...?

Veelgestelde vragen over UiTPAS

Hoeveel personeel is nodig om te starten met UiTPAS? Wat is een goed omruilvoordeel? Vind hier een snel antwoord op jouw vraag.

Meer weten