Allez, Chantez! laat maandelijks meer dan 1000 mensen verspreid over een aantal steden in Vlaanderen uit volle borst samen zingen. Omdat het plezier geeft. Omdat je er energie van krijgt. Omdat samen zingen voor verbondenheid zorgt...

In de podcast, gemaakt voor publiq door Jasmien Nuyts in het kader van de master Kunsteducatie aan Fontys Hogeschool, hoor je bezielster van Allez, Chantez!, Annelore Camps die uitlegt hoe zij met hun project proberen alles voor en door hun achterban op te zetten. Reeds vijf jaar bouwen ze zo aan een werking die zichzelf doet draaien en nieuwe projecten mogelijk maakt. Wat komt hierbij kijken? En natuurlijk krijg je ook impressies mee van deelnemers en vrijwilligers. Hoe beleven zij dit project?

Allez, Chantez! won op 18 februari 2020 de Ultima voor ‘Cultureel ondernemerschap’.

Dit interesseert je misschien ook:

Praktijkvoorbeeld

In gesprek met Annelore van Allez Chantez

10 okt. 2019

Allez, Chantez! is een interessant praktijkvoorbeeld waarbij zangplezier centraal staat. We interviewden oprichtster Annelore Camps.

Lees het interview
Verslag kennisevent

Podcast cultuureducatie voor de allerjongsten

22 nov. 2019

Een podcast over kennisdeling voor de allerjongsten en met tips voor leuke activiteiten.

Beluister de podcast

Dit was de Roadtrip Cultuureducatie 2020

De Roadtrip Cultuureducatie 2020 bracht boeiende inspiratie en uitwisseling met zich mee, zelfs in tijden van corona. Ontdek de verslagen en de highlights van de verschillende sessies.

Ik ben benieuwd