Naar de inschrijvingspagina

 

Organiseerde jij al eens een cultuureducatieve activiteit voor families met kinderen onder de 5 jaar? Ben je op zoek naar tips en inspiratie over de soorten activiteiten die andere organisaties al eens uitprobeerden? Wil je weten wat zij leerden uit hun successtories én uit minder succesvolle pogingen? Zit je met inhoudelijke vragen rond het werken voor de allerjongsten die je eens samen met collega's zou willen bespreken? Ben je bereid te delen wat jij al probeerde en wat je daar uit leerde? Dan is onze ontbijtsessie op donderdag 12 september iets voor jou!

Mogelijke vragen die aan bod komen kunnen zijn: Hoe creëer je een wisselwerking tussen ouder en kind? Hoe betrek je de kinderen of zorg je ervoor dat ze niet te ver afdwalen? Met welke tips stem ik mijn activiteit nog beter af op de leeftijd van de doelgroep? 

Wat mag je verwachten:

  • kennisuitwisseling in kleine groep (de aanwezigen hebben op z'n minst één cultuureducatief project/activiteit voor de allerjongsten in familieverband georganiseerd)
  • ruimte voor je vragen rond dit topic
  • ontmoeting met anderen uit het brede cultuureducatieve veld

Timing:

  • 9u onthaal en start ontbijt
  • 9u30 start inhoudelijke sessie
  • 11u30 nababbel bij een drankje

Adres:

Publiq, Henegouwenkaai 41-43, 1080 Molenbeek

Deelnemen:

Deelname is gratis, inschrijven is verplicht. Om de sessie op jullie noden te kunnen afstemmen, vragen we een beknopte motivatie om deel te nemen via het inschrijvingsformulier.

Je inschrijving is definitief na onze bevestigingsmail.

 

Schrijf je in

 

Deze ontbijtsessie wordt georganiseerd vanuit Vitamine C. Dit lerend netwerk is er voor iedereen die bezig is of zou willen bezig zijn met cultuureducatie in de vrije tijd. Lees hier meer over Vitamine c.
Om de inhoud van de sessie ook te kunnen delen met geïnteresseerden die er niet bij kunnen zijn op 12/9 maken we audio-opnames van de sessie. 

Vragen of bedenkingen:

vitaminec@publiq.be