Kenniswerking

publiq als expertisecentrum

publiq als expertisecentrum
We delen onze eigen expertise, sporen de noden op in de brede vrijetijdssectoren en detecteren en ontsluiten good practices. De kenniswerking wordt gevoed door en voedt op haar beurt de belangrijkste opdracht van publiq. Deze bestaat uit de ontwikkeling van tools en platformen die relevant zijn voor en inspelen op de behoeften van de brede vrijetijdssector.

Voor wie?
Professionals die willen inzetten op vrijetijdscommunicatie - en participatie. 

Hoe?
We delen onze kennis op maandelijkse UiTsalons, UiTPAScafés en op het jaarlijks UiTforum.

  

Agenda: 

 

 

Wat is een UiTPAScafé? 

UiTPAS biedt unieke inzichten in en informatie over de mensen die bij jou over de vloer komen. Die gegevens kan je gebruiken om gerichter te communiceren of om hiaten op te sporen of in jouw werking, want UiTPAS is er ook voor organisatoren. Neem daarom tijdens de UiTPAScafés de vertrouwde kop koffie in de hand en ga het gesprek aan: laat je vertellen over hoe UiTPAS jouw strategie een nieuwe push kan geven.

Voor wie? Alle organisatoren van vrijetijdsactiviteiten.

 

Wat is een UiTsalon?

Een UiTsalon focust op een thema, waarbij theorie en praktijk aan elkaar gekoppeld worden. Enkele goede voorbeelden of projecten worden getoetst aan een breder algemeen kader. Enkele voorbeelden: inclusieve communicatie, segementatie, projecten voor en/of door jongeren.

Voor wie? Iedereen uit de vrijetijdssector die via communicatie en marketing mikt op meer, ander of nieuw publiek.

Laat je inspireren door de vorige UiTsalons: 

 

Wat is het UiTforum?

Het UiTforum staat garant voor een dag die inspireert, motiveert en bruggen slaat: tussen gemeentebestuur en vrijetijdsorganisator, tussen theorie en praktijk, tussen wens en werkelijkheid, tussen practice en good practice en tussen publiq en de gehele vrijetijdssector. In de sessies komen niet enkel onze eigen producten aan bod, maar nodigen we ook relevante sprekers uit het vrijetijdsdomein uit om hun visie, theorie of de uitwerking ervan te delen. Jaarlijks evenement.

Voor wie? Gemeente-en stadsbesturen, organisatoren, aanbieders, beleidsmakers die op de hoogte willen blijven van wat er leeft in het vrijetijdsveld, willen leren van anderen en inspiratie willen krijgen om een heel jaar mee verder te kunnen.

Laat je inspireren door de vorige edities van het UiTforum.

 

Contactinformatie

Katelijne Morreel

Katelijne Morreel
Product Manager UiTmetVlieg.be, UiTinVlaanderen.be & Cultuurkuur.be
katelijne@publiq.be
02/551 18 72