Kennisdelingsmomenten

Open aanbod

Neem een kijkje op onze eventpagina en schrijf je in voor de onderwerpen van jouw keuze. Deze momenten kunnen zowel gratis als betalend zijn, online of offline.

Voor onderstaande momenten worden de betrokken partners persoonlijk uitgenodigd. Deze momenten zijn uiteraard gratis en kunnen online of op locatie doorgaan.

UiTPAS thematische kennisdelingsdagen

In dit lerend netwerk focussen we iedere keer op een ander aspect van UiTPAS. publiq presenteert achtergrondinformatie en wat theorie, waarna lokale UiTPAStrekkers hun verhaal doen. Daarna wisselen we uit over ideeën, uitdagingen en vragen. +- zes keer per jaar.

UiTPAS starters- en terugkomdag

De startersdag is er voor de medewerkers van pas gestarte en startende UiTPASsteden en -gemeenten.

Op de terugkomdag bekijken we waar staan we met de roadmap van dat jaar en blikken we vooruit met een eerste bespreking van de ingediende projecten voor de roadmap van het jaar daarop.

UiTPAS productdagen

We tonen de roadmap van nieuwe producten en productoptimalisaties. Deze dagen zijn er voor iedere UiTPAStrekker die wil meedenken welke schaalbare ontwikkelingen er nuttig zijn voor de toekomst van UiTPAS. +- tweemaandelijks.

UiTPAS adviesgroep steden & gemeenten

UiTPASverantwoordelijken (KSB's) geven advies rond de visie en strategie van UiTPAS. Vier keer per jaar.

Basecamp

Om tussendoor kennis, ideeën en vragen uit te wisselen met andere UiTPASverantwoordelijken is er het platform Basecamp (vraag toegang aan je partnermedewerker).

Je blijft er ook op de hoogte over nieuws over het UiTPASsysteem (uitnodigingen voor themadagen, technische aanpassingen, thematische documentatie, …).

Het kennismoment over de segmentatiemails van UiTPAS bestond uit een handige lijst vol met praktische tips die iedereen in staat stelt om geslaagde marketingmails te sturen. Je hoeft helemaal geen communicatiespecialist te zijn om concreet met de tips aan de slag te gaan. Ik zette de tips vorige week in de praktijk om en zag het resultaat meteen in de cijfers.
Katrien Wauters
UiTPAScoördinator regio Dender
Uitpas maasland ijskar
publiq""

Gestart met UiTPAS tijdens Corona, en nu?

22 apr 2021 10:00 - 12:00
Online event

In het uitdagende jaar 2020 zijn toch heel wat steden en gemeenten gestart met UiTPAS. Heb je een goed voorbeeld voor de opstart van UiTPAS tijdens corona, of weet je niet meer met welk hout UiTPASpijlen te maken? Kom dan naar deze kennisdeling voor pas gestarte regio's!

Meer lezen
Chiromeisjes Nele Zwevegem 03
publiq""

UiTPAS tijdens corona, wat nu?

22 apr 2021 14:00 - 16:00
Online event

In deze kennisdeling komen ervaren UiTPAStrekkers samen om uit te wisselen over hoe UiTPAS een doorstart kan beleven tijdens en na corona.

Meer lezen

Wil je meer info over de kennisdelingsmomenten? Heb je een suggestie?

Wim D'haeyer
Neem contact op met
Wim D'haeyer
Manager Partnernetwerk

In de praktijk

Aan de slag met UiTPAS: alles over doelgroepen, UiTPAScommunicatie- en marketing, samenwerking en verhalen van steden, gemeentes en aanbieders.

Claudio schwarz purzlbaum w Mg W6bjjz ZU unsplash
Tips & tricks

Punten sparen via de UiTPAS app

20 jan. 2021

Kaart niet op zak? Pashouders kunnen eenvoudig punten sparen via de mobiele UiTPAS-app!

Meer lezen
Afbeelding Ui TPAS
Onderzoek

Zo gebruiken jongeren hun UiTPAS

04 aug. 2020

Waar en waarvoor sparen en ruilen jongeren UiTPASpunten en wat zijn hun favoriete communicatiemiddelen?

Meer lezen
Computer
Tips & tricks

De 7 beste ingrediënten voor een geslaagde segmentatiemail

03 mei 2019

...en hoe je ze succesvol toepast met de UiTPAS segmentatietool!

Meer lezen

Wil je meer?