Inspiratie & praktijkvoorbeelden

In de praktijk: hoe gaan steden & gemeenten, regio's en aanbieders concreet aan de slag met o.a. doelgroepen, UiTPAS-communicatie- en marketing, omruilvoordelen...?

Kennisdelingsmomenten

Open UiTPAS-aanbod

Neem een kijkje op onze eventpagina en schrijf je in voor de onderwerpen van jouw keuze. Deze momenten kunnen zowel gratis als betalend zijn, online of offline.

UiTPAS starters- en terugkomdag

De startersdag is er voor de medewerkers van pas gestarte en startende UiTPAS-steden en -gemeenten.

Op de terugkomdag bekijken we waar staan we met de roadmap van dat jaar en blikken we vooruit met een eerste bespreking van de ingediende projecten voor de roadmap van het jaar daarop. Deze momenten zijn gratis en gaan meestal online door.

  • 31.08.2023 Startersdag
  • 6.09.2023 Terugkomdag

Overleg op uitnodiging

UiTPAS thematische kennisdelingsdagen

In dit lerend netwerk focussen we iedere keer op een ander aspect van UiTPAS. publiq presenteert achtergrondinformatie en wat theorie, waarna lokale UiTPAS-trekkers hun verhaal doen. Daarna wisselen we uit over ideeën, uitdagingen en vragen. Voor KSB's en lokale trekkers. Deze momenten zijn gratis en vinden meestal online plaats.

UiTPAS productdagen

We tonen de roadmap van nieuwe producten en productoptimalisaties. Deze dagen zijn er voor iedere UiTPAS-trekker die wil meedenken welke schaalbare ontwikkelingen er nuttig zijn voor de toekomst van UiTPAS. Deze dagen vinden meestal online plaats.

UiTPAS adviesgroep steden & gemeenten

UiTPAS-verantwoordelijken (KSB's) geven hun input en advies rond de visie en strategie van UiTPAS.

  • 30.03.2023 Adviesgroep @Brussel - schrijf je in
  • 15.06.2023 Adviesgroep
  • november Adviesgroep

Basecamp

  • Om tussendoor kennis, ideeën en vragen uit te wisselen met andere UiTPAS-verantwoordelijken is er het platform Basecamp (vraag toegang aan je partnermedewerker).
  • Je blijft er ook op de hoogte over nieuws over het UiTPAS-systeem (uitnodigingen voor themadagen, technische aanpassingen, thematische documentatie …).
  • Je vindt er de verslagen van deze besloten overlegmomenten.
Je hoeft helemaal geen communicatiespecialist te zijn om concreet met de input aan de slag te gaan. Ik zette de tips om in de praktijk en zag het resultaat meteen in de cijfers.
Katrien Wauters
UiTPAS-coördinator regio Dender

Wil je meer info over de kennisdelingsmomenten? Heb je een suggestie?

Nienke Robbrecht
Neem contact op met
Nienke Robbrecht
Communicatie- & projectmedewerker
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.