GENT spreker

Starten met UiTPAS: dien je dossier in

15 apr 2021

Wil je als stad, gemeente of regio UiTPAS aanbieden aan je inwoners? Dien dan op ten laatste 15 oktober 2021 je aanvraagdossier in om snel van start te kunnen gaan.

Meer lezen
Erika giraud 4 E Fe D V Tgu4 unsplash

Wat is de toekomst van vrijetijdsparticipatie?

06 apr 2021

Maak het mee op onze dialoogsessies!

Meer lezen
Beeld oproep enquete toekomst demos unsplash

We hebben je nodig! Bepaal via deze bevraging mee de toekomst van publiq

12 mrt 2021

Wat zijn de noden uit het veld, onderbelicht aanbod, nieuwe uitdagingen, tendensen en praktijken? Samen schrijven we de toekomst! Geef je mening in deze bevraging.

Meer lezen
Oostende - Visit Flanders

Cultuurparticipatie in coronatijden - vervolgonderzoek

12 mrt 2021

In deze ‘coronatijden’ blijft de cultuursector druk bezig: digitale initiatieven opzetten én nadenken over ‘wat na deze crisis?’. Verspreid deze vragenlijst bij je publiek, wij houden je op de hoogte over met inzichten en adviezen afgeleid uit deze bevraging.

Meer lezen
GRAFFITI SCHERM 7

Verleg je grenzen met een jeugdig en cultureel project

01 feb 2021

Wil jij met jouw organisatie jongeren sterker maken? Wil je kansen creëren voor nieuw en jong talent? En dat met een culturele insteek? OP/TIL inspireert met straffe cases én helpt je graag partners te vinden.

Meer lezen
IMG 20190717 140850

Schrijf je in voor Schatten van Vlieg 2021

01 feb 2021

Organiseer deze zomervakantie ook een Schatten van Vlieg-zoektocht en laat zo families met jonge kinderen op een laagdrempelige manier kennismaken met jouw bibliotheek, museum, erfgoedsite, cultuurhuis ...

Meer lezen
AC Denderland 02

UiTPAS in 2020: waar we staan

23 dec 2020

Over 2020 kunnen we veel zeggen. Gelukkig was er ook UiTPAS nieuws! Minder gespaarde punten dan gewoonlijk, maar wel enkele nieuwigheden en nieuwe steden en gemeenten die aansloten bij UiTPAS. Tijd voor een overzicht!

Meer lezen
Podium19 logo

Nieuw cultuurkanaal PODIUM 19

19 dec 2020

de Vlaamse regering steunt het initiatief van de Vlaamse Kunstinstellingen om een breed cultuuraanbod uit te zenden, van op de verschillende podia in Vlaanderen, naar elke huiskamer en elk scherm.

Meer lezen
Roadtrip Kortrijk 2019 werksessie

Oproep: partners gezocht voor de roadtrip cultuureducatie 2021

16 dec 2020

In 2021 organiseert publiq voor de derde keer een roadtrip cultuureducatie. Hiervoor gaan we op zoek naar een 10-tal partners die samen met ons de diversiteit van cultuureducatie in de vrije tijd in Vlaanderen en Brussel willen belichten. Doe jij mee?

Meer lezen
jongeren gsm

Het jongerenmerk BILL verdwijnt, leve UiTX!

16 dec 2020

Het merk ‘BILL’ zal binnenkort plaats maken voor UiTX, voor meer duidelijkheid bij onze partners en een logisch verhaal bij het publiek.

Meer lezen
John schnobrich 2 F Pjl Ay MQTA unsplash

Nieuw in de UiTdatabank

03 nov 2020

We werken het hele jaar door aan UiTdatabank zodat het voor jou nog makkelijker wordt om jouw publiek goed te informeren. Hier vind je de laatste updates en hoe jij ermee aan de slag kan!

Meer lezen