Acht afdelingen onder één koepel

Natuurpunt en Partners Meetjesland is het vervolgverhaal van de vereniging Natuur en Landschap Meetjesland. Zij zijn een regionale, door de Vlaamse overheid erkende milieu- en natuurvereniging en hebben als voornaamste doel de bescherming, het behoud, de valorisatie en het herstel van leefmilieu, landschap, natuur- en cultuurpatrimonium in het Meetjesland. Als regionale koepel verbinden zij sinds 2009 de acht afdelingen van Natuurpunt in het Meetjesland.

Verbinden van mens en natuur

De milieu- en natuurvereniging verbindt het grote publiek met de natuur. Dat doen ze onder andere via hun Groene Agenda, hun agenda widget. Met de regionale agenda spelen ze in op het brede publiek in de regio Meetjesland. Zo hoef je bij hen geen lid te zijn of zelfs niet de grootste natuurliefhebber om toch altijd te kunnen weten welke Natuurpunt-activiteiten er in het Meetjesland zijn.

Altijd een up-to-date agenda

De leden van Natuurpunt Meetjesland krijgen elke drie maanden het tijdschrift ‘Natuur en landschap Meetjesland’ in hun bus met daarin een overzicht van alle activiteiten die eraan komen. Ook in hun nieuwsbrief heeft de vereniging een kleine rubriek met een greep uit hun activiteiten. Toch verwijzen ze zowel in hun tijdschrift als in hun nieuwsbrief graag door naar hun online agenda. Als een organisator iets aanpast aan de activiteit, verandert dit ook meteen in de online agenda. Zo biedt de online agenda altijd de laatste informatie.

Ontdek het aanbod!

Hoe ziet dit eruit?

Wil jij ook een agenda op je website implementeren? Ga zelf aan de slag met de agendawidget van publiq of contacteer ons voor een oplossing op maat.

Wannes Van Ingelghem
Neem contact op met
Wannes Van Ingelghem
Partner support
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.

publiq platform

Bouw vrijetijdsagenda's en -applicaties op maat van jouw publiek.

Aan de slag
Praktijkvoorbeeld

Een UiT-activiteitenagenda op maat van bibliotheken

23 jan. 2023

Vanaf nu kunnen bibliotheken met de widgetbouwer van publiq een agenda maken voor een specifiek publiek op de bibliotheekwebsite.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Een overzichtelijke agenda voor liefhebbers van het bos

01 okt. 2020

Enthousiaste partners vullen de agenda met een resem activiteiten voor de Dag van het Zoniënwoud.

Meer lezen