Acht afdelingen onder één koepel

Af en toe zetten wij graag een agenda van één van onze partners in de kijker. Deze keer is dat de Groene Agenda van Natuurpunt en partners Meetjesland. Natuurpunt en Partners Meetjesland is het vervolgverhaal van de vereniging Natuur en Landschap Meetjesland. Zij zijn een regionale, door de Vlaamse overheid erkende milieu- en natuurvereniging en hebben als voornaamste doel de bescherming, het behoud, de valorisatie en het herstel van leefmilieu, landschap, natuur- en cultuurpatrimonium in het Meetjesland. Als regionale koepel verbinden zij sinds 2009 de acht afdelingen van Natuurpunt in het Meetjesland.

Verbinden van mens en natuur

De milieu- en natuurvereniging verbindt het grote publiek met de natuur. Dat doen ze onder andere via hun Groene Agenda, hun agenda widget. Met de regionale agenda spelen ze in op het brede publiek in de regio Meetjesland. Zo hoef je bij hen geen lid te zijn of zelfs niet de grootste natuurliefhebber om toch altijd te kunnen weten welke Natuurpunt-activiteiten er in het Meetjesland zijn.

Altijd een up-to-date agenda

De leden van Natuurpunt Meetjesland krijgen elke drie maanden het tijdschrift ‘Natuur en landschap Meetjesland’ in hun bus met daarin een overzicht van alle activiteiten die eraan komen. Ook in hun nieuwsbrief heeft de vereniging een kleine rubriek met een greep uit hun activiteiten. Toch verwijzen ze zowel in hun tijdschrift als in hun nieuwsbrief graag door naar hun online agenda. Als een organisator iets aanpast aan de activiteit, verandert dit ook meteen in de online agenda. Zo biedt de online agenda altijd de laatste informatie.

Ontdek het aanbod!

Heb je zin gekregen om aan een natuurpunt-activiteit deel te nemen in het Meetjesland?

Wil jij ook een agenda op je website implementeren? Wij helpen je graag verder met een oplossing op maat.

Wannes Van Ingelghem
Neem contact op met
Wannes Van Ingelghem
Partner support
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.

UiTkalender op maat

Een UiTdatabank-selectie die past bij jouw publiek.

Meer weten