Doordat onze agendawidget nu ook compatibel is met de bibliotheekwebsites, kan de widget makkelijk en snel geïntegreerd worden om alle activiteiten van de bibliotheek te tonen, en dit ook voor specifieke doelgroepen.

De bibliotheken zijn dus nu niet langer beperkt tot één agendaweergave. Bibliotheken kunnen bijvoorbeeld een agenda maken met enkel jeugdactiviteiten en deze tonen op hun pagina voor jeugd.

Aan de slag met de widget

Is de stad of gemeente van jouw bibliotheek aangesloten bij het UiTnetwerk (in 95% van de gevallen is dit het geval)? Dan kun je de widget gratis gebruiken! Wil je per pagina of pagina-onderdeel, andere activiteiten tonen, dan kun je verschillende agendawidgets maken en vervolgens embedden op de pagina’s naar wens.

Op het leerplatform van Cultuurconnect zie je hoe je de widgetbouwer kunt gebruiken als bibliotheek.

De UiTwidgets van publiq zijn eenvoudige toepassingen waarmee je agenda-informatie in jouw website kan integreren. De agenda-informatie komt uit de UiTdatabank en wordt gefilterd volgens zoekparameters die jij instelt. Je kan de widgets volledig aanpassen aan de vormgeving van je website.

Heb je interesse om de widgets te gebruiken, of heb je een andere vraag? Neem contact met ons op, we helpen je met plezier op weg naar de beste oplossing.

Wannes Van Ingelghem
Neem contact op met
Wannes Van Ingelghem
Partner support
email hidden; JavaScript is required
JavaScript is required to reveal this message.
Praktijkvoorbeeld

UiT via het Huis van het Kind

03 jan. 2022

Via Kind en Gezin kunnen de Huizen van het Kind intekenen op een interessant groepsaanbod van online agenda’s. Een agenda op maat van jonge gezinnen.

Meer lezen
Praktijkvoorbeeld

Een overzichtelijke agenda voor liefhebbers van het bos

01 okt. 2020

Enthousiaste partners vullen de agenda met een resem activiteiten voor de Dag van het Zoniënwoud.

Meer lezen

UiTkalender op maat

Een UiTdatabank-selectie die past bij jouw publiek.

Meer weten