Wat?

Wil je helemaal mee zijn met wat er leeft in de brede vrijetijdssector op het vlak van communicatie, participatie en cultuureducatie? Op de hoogte zijn van opmerkelijke initiatieven, en nieuwe ontwikkelingen in het UiTPAS- en UiT-landschap, rond cultuureducatie, data, doelgroepen en meer? Neem dan deel aan het publiqForum!

Praktijkgericht, duidelijk, door en voor mensen die dagelijks met onze diensten en producten werken, of er nieuwsgierig naar zijn.

Kortom, helemaal publiq, door en voor onze partners, en dit jaar weer helemaal 'in het echt'!

Bovendien vieren we dit jaar ook 20 jaar publiq en 10 jaar UiTPAS! Afspraak op het avondprogramma met keynote spreker, ontmoetingen en hapjes & drankjes.

Voor wie?

Het publiqForum is er voor communicatie- en vrijetijdsmedewerkers, marketeers, publiekswerkers, cultuureducatoren en beleidsmakers uit de cultuur- of vrijetijdssector en van uiteenlopende organisaties: lokale besturen en cultuurhuizen, musea, kunsteducatieve organisaties of (sport)verenigingen.

Zowel steden, gemeenten en organisaties die al met UiTPAS werken als zij die er (nog) niet mee werken, vinden hun gading op dit event. Het publiqForum is ook de vaste jaarlijkse afspraak waarop alle UiT(PAS)-partners samenkomen, op en naast het digitale podium. Kortom, een dag om mee te maken!

Praktisch

  • Voor de editie van 2022 trekken we naar Brugge
  • Een ticket kost 90 euro excl btw. Hiervoor krijg je een pak inspirerende sessies en workshops, hapjes en drankjes om je een hele dag op de been te houden en heel wat ontmoetingskansen.
    Voor elke deelnemende collega, neemt de tweede collega deel aan de voordeelprijs van 70 euro excl btw.
  • Je kunt je gratis inschrijven voor het avondprogramma met receptie, walking dinner en inspirerende keynote speaker.
Carine De Rouck
Neem contact op met
Carine De Rouck
Partnermedewerker

Wil je meer weten over het programma en op de hoogte blijven van de inschrijvingen? Schrijf je in op onze nieuwsbrief.