Vlieggame

Stop je schattentocht in een app!

Schattenjagers volgen een route op hun smartphone of tablet en krijgen onderweg opdrachten: van selfies maken met een standbeeld tot een fotoraadsel in de bib. 

 

Waarom intekenen op dit aanbod?

 

1. De Vlieggame is zoveel meer dan een spel

We hebben het niet over het zoveelste bordspelletje met dobbelsteen en pion. Wel over een innovatieve speltoepassing waarmee de (groot)ouders zichzelf naar het digitale tijdperk katapulteren, waarmee de (klein)kinderen verantwoord aan de slag kunnen en waarmee jij jouw zoektocht extra leven en originaliteit kan inblazen. De app maakt namelijk gebruik van GPS-technologie en zorgt ervoor dat je via interactieve spelletjes de weg naar de schat van Vlieg kan ontdekken. Via de OJOO-studio maak je een game aan en wij geven het een plaats bij Vlieg. Zo kan iedereen jouw spel terugvinden in de OJOO-app.

2. De Vlieggame is een verrijking van jouw zoektocht

Dankzij de verschillende soorten games kan je opdrachten in je speurtocht opnemen die helemaal niet of veel moeilijker haalbaar zijn voor de papieren variant, zoals een schuifpuzzel of een selfieopdracht. Je maakt het dus tegelijk gemakkelijk voor jezelf en extra aangenaam en afwisselend voor je bezoekers!

3. De Vlieggame is goed voor het milieu

Je moet geen stapels papieren meer meezeulen, kopen of afdrukken, en beter nog: je moet ze ook niet meer weggooien. Een smartphone of een tablet in de hand en je bent klaar om op pad te gaan. Daarbij kan je ervoor kiezen om je bezoekers de app op hun eigen toestel te laten downloaden of een aantal leentoestellen aan te bieden. In ieder geval: de natuur zal je dankbaar zijn!

4. De Vlieggames zijn ‘Vlieg-approved’

Vlieg is na al die jaren gekend bij zowel jong als oud. Door aan jouw digitaal spel - oftewel in het kader van de Schatten van Vlieg oftewel voor jouw permanente werking - het Vliegetiket te hangen, weten families dan ook meteen dat ze bij jou moeten zijn voor een kindvriendelijke activiteit. Die associatie met Vlieg is duurzaam, aangezien je de mogelijkheid hebt om jouw speurtocht(en) ook na 'de Schatten' een jaar lang te gebruiken. En als je wil, kan je er zelfs nog andere maken, want een account geeft de mogelijkheid tot niet minder dan 25 spelletjes.

5. Een gans jaar gamen

Het is mogelijk om je app langer aan te bieden dan enkel tijdens de zomermaanden. Een zoektocht in september of de herfstvakantie? Geen probleem... Vlieggame er maar op los!

6. De Vlieggame is budgetvriendelijk en alles-inclusief

Je krijgt:

    • de gebruiksvriendelijke app
    • toegang tot de gebruiksvriendelijke studio voor het maken van de game
    • een Vliegvriendelijk sjabloon voor de weergave van de app
    • een opleiding over de werking van de studio-omgeving
    • een uur hulplijn door CultuurNet

De kostprijs voor dit speelplezier bedraagt 250 euro en 7 euro abonnementsvergoeding per deelnemende maand.

Meer info krijg je bij Erin.

 

>>  Schrijf je hier in