UiTdatabank

De draaischijf voor alle vrijetijdsinfo in Vlaanderen

Sinds 2005 vormt de UiTdatabank het kloppend hart van een uitgebreid netwerk van vrijetijdsorganisatoren en publicatiekanalen. Jaarlijks voeren meer dan 28.000 organisatoren meer dan 215.000 activiteiten in. Dat kan gratis, door iedereen en online. De databank is dus dé centrale verzamelplaats van informatie over het brede vrijetijdsaanbod in Vlaanderen en Brussel. Een concert, voorstelling, tentoonstelling of film? Een sportevenement, wandeling, kaartavond of kermis? Cursussen, workshops of evenementen? Het krijgt allemaal zijn plaats in de UiTdatabank.

Wie invoert, haalt er veel UiT, want je hoeft maar één keer in te voeren in de UiTdatabank om je aanbod te zien verschijnen in honderden agenda's. Alle publieksactiviteiten komen sowieso op onze eigen kanalen UiTinVlaanderen.be en UiTmetVlieg.be (website voor families met jonge kinderen) terecht. Maar daarnaast voedt de UiTdatabank meer dan 500 gedrukte en digitale vrijetijdsagenda’s met up-to-date informatie: van lokale of nationale mediagroepen en zenders over steden en gemeenten tot toeristische diensten en grote koepelorganisaties.

In samenwerking met partners ontwikkelt publiq ook UiTagenda’s op maat van doelgroepen met speci­fieke informatiebehoeften, zoals mensen met een handicap of anderstaligen.

Organiseer je een activiteit
Voer snel en makkelijk je activiteit in in de UiTdatabank
Waar verschijnen de ingevoerde activiteiten?
Overzicht van +500 agenda’s gekoppeld aan de UiTdatabank
Developer?
Bouw betere vrijetijdsapps en ontdek hoe je data kan importeren met de softwaredocumentatie of consulteer onze Github.
Nood aan een UiTagenda op maat?
We werken graag samen met jou aan vrijetijdstools op maat.
Wil je een opleiding?
Boek als lokale overheid of als (koepel)organisatie een opleiding voor je eigen vrijetijdsverenigingen of lidorganisaties.

 

Bezoek
UiTdatabank.be


Contactinformatie

Carlo Dieltjens

Carlo Dieltjens
Manager gegevensverzameling- en verwerking
carlo@publiq.be
02/551 07 47


Nieuws over UiTdatabank