Geheel in de nieuwe algemene huisstijl van UiTPAS willen we nu, samen met alle UiTPASpartners, de UiTpashouders nog beter begeleiden door het UiTPASlandschap.

Pashouders kunnen nu op één plek terecht om hun puntensaldo te raadplegen, alle omruilvoordelen uit alle UiTPASregio's te bekijken en alle aanbieders en verkooppunten op één centrale plek te zien.

Bovendien is het mogelijk om punten te sparen met de mobiele applicatie. UiTPAS.be is ook de plek waar UiTPAShouders hun communicatievoorkeuren kunnen aanpassen.

Wat betekent dit voor jou als aanbieder of organisator?

UiTPAS.be vergemakkelijkt de communicatie naar de pashouder aanzienlijk, want vanaf nu vinden ze alle info terug op dezelfde plek. "Hoeveel punten heb ik? Wat kan ik doen met mijn punten? Welke omruilvoordelen kan ik krijgen? Waar kan ik sparen? Waar kan ik een UiTPAS kopen?" UiTPAS.be geeft hen het antwoord.

Ook de algemene voorwaarden en de privacyverklaring staan op UiTPAS.be

De UiTPASactiviteiten vind je nog altijd op lokale UiTPASwebsites, en op UiTinVlaanderen. UiTPAS.be verwijst ook telkens door naar de lokale UiTPASwebites. Zo creëren we een kruisbestuiving tussen UiTPAS.be en de lokale UiTPASwebsites, om zo de pashouder nog beter te bereiken en bedienen.

Communicatie naar de UiTPAShouder

Omdat uitpas.be live gaat in volle coronacrisis, en er dus tijdelijk geen vrijetijdsactiviteiten zijn, stellen we de communicatie naar UiTPAShouder nog uit. Eens we zicht hebben op wanneer de vrijetijdsvoorzieningen weer kunnen open gaan, trekken we alle registers open onder het motto: "Maak u klaar om terug UiT te gaan".

Praktijkvoorbeeld

Acties met UiTPAS in tijden van Corona

02 jun. 2020

UiTPAS is dé spaar- en voordeelkaart als impuls voor lokale vrijetijdsparticipatie. Maar wat als alle vrijetijdsinitiatieven de deuren moeten sluiten?

Meer lezen