Vanaf 16 januari is UiTPAS ook beschikbaar in Regio Brugge.
De steden en gemeenten Brugge, Beernem, Blankenberge, Jabbeke, Oostkamp, Zuienkerke, Damme, Knokke-Heist en Torhout zijn hiermee de nieuwste UiTPAS-gemeenten die aansluiten.

Dankzij de aansluiting kunnen pashouders uit heel Vlaanderen terecht bij weer heel wat nieuwe UiTPAS-aanbieders om punten te sparen en om te ruilen. Wie in de regio woont en recht heeft op het kansentarief, kan er bovendien deelnemen aan UiTPAS- activiteiten tegen sterk verminderde tarieven.

Als burgemeesters zijn we eigenlijk al jaren vragende partij voor voor meer culturele samenwerking in de regio.
Jos Sypré
Burgemeester Beernem

Tijdens het publiqForum op 15 december in Brugge, waar publiq bovendien het 10-jarige bestaan van UiTPAS vierde, stelden de negen burgemeesters de nieuwe UiTPAS voor.

© RV

UiTPAS Regio Brugge is te koop bij onder meer In&Uit, de buurtcentra en via het Brugs Netwerk Vrijetijdsparticipatie. Je betaalt er eenmalig vijf euro voor. Inwoners met recht op het kansentarief kunnen de UiTPAS aankopen voor één euro. Het aanbod zal zich vanaf de zomer 2023 gaandeweg uitbreiden.

Vanaf maandag 16 januari 2023 kan je in Brugge met UiTPAS alvast terecht in alle bibliotheekfilialen in de regio, cinema Lumière, KAAP en Circusatelier Woesh. De zalen van het Cultuurcentrum (Stadsschouwburg, MaZ, Daverlo, De Dijk, Biekorf) volgen met de start van het nieuwe seizoen.

Is UiTPAS nog niet beschikbaar in jouw stad, gemeente of regio en wil je ook werk maken van een sterk geïntegreerd vrijtijdsbeleid?