Aantrekkelijker en makkelijker

Bij dat hedendaagse jasje komen twee belangrijke pijlers kijken. De site wordt aantrekkelijker, maar ook makkelijker te navigeren. Gebruiksvriendelijkheid is voor UiT in Leuven prioriteit nummer één! Bezoekers zullen beter hun weg vinden op de site en eenvoudiger gebruik kunnen maken van de agendafilters. Op deze manier komen bezoekers snel en zonder moeite bij het voor hen geschikte aanbod terecht.

Kinderaanbod uitlichten

Leuven wil het kinderaanbod een extra duwtje in de rug geven. De stad is de woonplaats van tal van jonge gezinnen, maar ook jonge gezinnen buiten Leuven vinden vaak hun weg naar de stad voor een uitstap met het hele gezin. Door het kinderaanbod duidelijk uit te lichten op de homepagina, hoopt Leuven deze gezinnen beter te bereiken en te informeren.

(c) Stad Leuven
(c) Stad Leuven

Tips van de redactie

Leuven zet niet alleen in op kinderaanbod. Ook tips van de redactie krijgen vanaf nu een plaats op de website. De redactie van UiT in Leuven weet natuurlijk als geen ander wat er te doen is in Leuven en deelt deze kennis graag met inwoners en bezoekers. Zo zetten ze bepaalde events in de kijker op de homepagina en bundelen ze hun tips in artikels.

Nieuwsbrief

Wil je meteen op de hoogte zijn van de nieuwste activiteiten? Of blijf je de site maar hernieuwen in de hoop op een nieuw artikel? Misschien wil je graag weten wat je allemaal in Leuven kan doen tijdens het herfstweer? Dan kan je je nu ook inschrijven voor de nieuwsbrief. Zo komen alle nieuwtjes van UiT in Leuven makkelijk in je mailbox.

Meer inzetten op digitale communicatie

Leuven wil met de vernieuwde vrijetijdsagenda meer inzetten op hun digitale communicatie. Via deze weg krijgen inwoners eenvoudig de meest actuele informatie over wat er te beleven valt in hun stad en ontdekken ze nieuw aanbod. Heb je zin om UiT je huis te komen, maar weet je niet wat te doen? Neem een kijkje op uitinleuven.be.

(c) Stad Leuven
(c) Stad Leuven

Toegankelijkheid

Binnenkort zal Leuven in samenwerking met publiq en Inter Vlaanderen ook hun vrijetijdsagenda verrijken met toegankelijkheidsinformatie. Zo zal je makkelijk kunnen zien of een activiteit rolstoelvriendelijk is, of er begeleiding is voor mensen met een beperking, of er voorzieningen zijn voor neurodivergente personen en nog veel meer. Zo zet Leuven maximaal in op inclusie, want vrije tijd is voor iedereen.

Benieuwd naar het nieuwe jasje?

Vind de leukste activiteiten in Leuven via de gloednieuwe vrijetijdsagenda.