Organisatie

Toerisme Oost-Vlaanderen

WIE ZOEKEN WE?

We zoeken een sectormedewerker. Iemand die deel uitmaakt van ons team Netwerkers en samen met dat team de toeristische sector verbindt, ondersteunt, versterkt en inspireert. Daarbij willen we de verbondenheid tussen ondernemers, bezoekers, bewoners en de plek centraal stellen. Je bent medeverantwoordelijk voor het opstellen van de nieuwsbrief en de sectorwebsite, werkt mee aan interne en externe communicatie en biedt allround ondersteuning bij de organisatie van netwerkmomenten.

Wil jij samen met ons verder bouwen aan een beter toerisme voor Oost-Vlaanderen?

Maak je graag deel uit van een team waar samenwerking, respect en plezier centraal staan? Solliciteer dan nu!

WIE ZIJN WE?

Toerisme Oost-Vlaanderen (TOV) werkt iedere dag aan de ontwikkeling van toerisme en recreatie. Een toerisme dat meer welzijn en welvaart brengt voor onze provincie en goed is voor onze bezoekers en onze inwoners.

We doen dit samen met onze vele partners, de gemeenten en de toeristische ondernemers. We ontwikkelen fiets- en wandelproducten, ondersteunen de toeristische sector, realiseren straffe marketingcampagnes en we ondersteunen de Oost-Vlaamse toeristische actoren (publieke instanties, ondernemers en verenigingen) met kennis en expertise op het vlak van toerisme en recreatie.

Functieomschrijving

WAT GA JE DOEN?

 • Je biedt ondersteuning bij de verdere uitwerking van de sectorwerking van Toerisme Oost- Vlaanderen, dit zowel op strategisch als operationeel niveau.
 • Je bent verantwoordelijk voor zowel de interne als externe communicatie met betrekking tot de sectorwerking van TOV. Zo help je o.a. bij het opstellen van de maandelijkse digitale nieuwsbrief.
 • Je staat in voor de opvolging van de communicatie rond sectorevents, zoals het versturen en opvolgen van uitnodigingen.
 • Je biedt ondersteuning bij de organisatie van netwerkmomenten en dit van A tot Z. Daarbij bepaal je eerst het kader waarbinnen wordt gewerkt, alvorens je start met de concrete uitwerking.
 • Je helpt met het aanvullen en up-to-date houden van de sectorwebsite en de LOWIZ-website. De website Lowiz.org promoot het MICE-aanbod (Meeting Incentives Conferences Events) in Oost-Vlaanderen.
 • Je bent breed inzetbaar volgens de noden die er op dat moment bestaan binnen het team Netwerkers.

Profiel

DIPLOMA EN ERVARING

Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring.

KENNIS EN VAARDIGHEDEN

 • Je bent klantgericht en een echte netwerker. Je luistert actief naar klanten en collega’s en je geeft hen de informatie die ze nodig hebben.
 • Je houdt van communiceren en een vlot en verzorgd taalgebruik. Je beschikt over uitstekende schriftelijke en mondelinge communicatieve vaardigheden in het Nederlands.
 • Je hebt interesse in toerisme en toerismebeleid en bent gedreven om je hierin te verdiepen.
 • Je bent goed in organiseren en plannen. Je houdt je daarbij aan gemaakte afspraken en deadlines en werkt gestructureerd en nauwkeurig.
 • Je bent oplossingsgericht, flexibel en stressbestendig. Je houdt van optimaliseren en streeft naar oplossingen waarbij je teamleden en partners betrokken worden.
 • Je bent creatief en leergierig. Je bent bereid om je bij te scholen waar nodig en zorgt ervoor dat je expertise actueel is en blijft.
 • Je kan zelfstandig én in teamverband werken.
 • Je bezit een goede kennis van MS Office.
 • Je hebt bij voorkeur kennis van websitebeheer.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B.

Aanbod

WIJ BIEDEN

Je komt in het enthousiaste team Netwerkers. We bieden je een tijdelijke voltijdse functie aan voor 6 maanden met verloning gebaseerd op weddeschaal B1-B2-B3 van de provinciale overheid. Er is mogelijkheid om relevante ervaring mee te nemen. We bieden je aanvullend een groepsverzekering, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, gratis woon- werkverplaatsing met het openbaar vervoer of vergoeding van woon-werkverkeer per fiets en/of auto. Het welzijn van onze medewerkers staat centraal. We bieden je een veilige omgeving waar je jouw competenties verder kan ontwikkelen en waar jouw work-life balance wordt gerespecteerd. We hebben een aantrekkelijke verlofregeling en tot 10 dagen per maand kan je telewerken.

Categorie
Andere
Type
Tijdelijk
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Oost-Vlaanderen