Organisatie

Chris Pype, licht

Chris Pype, licht is reeds meer dan 20 jaar gespecialiseerd in lichtregie voor musea, tentoonstellingen en kunstgalerijen, het opmaken van masterplannen verlichting voor de (her)inrichting van musea en de realisatie van lichtobjecten voor kunstenaars. Daarnaast staan we ook in voor het onderhoud en het opwaarderen van deze verlichtingsinstallaties.
Door onze ervaring met talloze locaties en een grote diversiteit aan systemen, onze uitgebreide kennis van het marktaanbod en voortdurende prospecties in binnen- en buitenland, heeft Chris Pype, licht een unieke positie verworven binnen de sector en dit tot ver buiten de landsgrenzen. Tot onze vaste klanten horen o.a. Axel Vervoordt, STAM, MoMu, M HKA, FOMU, de Brugse en Brusselse musea, WIELS, ARGOS, Rijksmuseum voor Oudheden Leiden, Museo Egizio, Biennale Venetië...
Wij zijn een snelgroeiend bedrijf en zijn dringend op zoek naar een lichttechnieker - met doorgroeimogelijkheid tot lichtregisseur - om ons huidige team te versterken.

Functieomschrijving

Als logistiek medewerker sta je in voor de organisatie, het infrastructuurbeheer en het op orde houden van ons atelier, de opslagruimtes, kantoren en de bestelwagens.

Aan de hand van de planning zet je dagelijks het materiaal klaar voor de komende projecten. Je laadt en lost de bestelwagens zelfstandig zodat de lichtregisseurs vlot en op tijd kunnen vertrekken. Je trieert en kijkt verhuurmateriaal na en voert eventueel herstellingen uit.

Regelmatig ben je op de baan om bestellingen op te halen bij leveranciers, aankopen te doen, materiaal te leveren bij klanten, …

Je houdt de stockvoorraden bij: je vult zelf courante materialen aan en koppelt voor duurdere aankopen terug naar de productie verantwoordelijke. Je plaatst bestellingen specifiek gelinkt aan projecten en volgt de levertermijnen en -deadlines op, je controleert de binnengekomen bestellingen. Daarbij verzorg je de administratie en zet je dit administratieve systeem op punt.

Je staat in voor het onderhoud van de wagens en maakt de afspraken voor keuringen en onderhoud/herstellingen in samenspraak met de planner.

In drukke periodes kan je ingezet worden om mee te helpen op locatie.

Profiel

 • Je gaat gestructureerd te werk, houdt van orde en bewaart het overzicht. Je bent goed in het beheren van stock en hebt oog voor detail.
 • Je hebt een grote zelfstandigheid en ziet werk.
 • Je bereidt de dingen graag voor, denkt mee en hebt geen schrik om vragen te stellen.
 • Je bent organisatorisch sterk. Je bent stipt en nauwkeurig in de uitvoering van je taken.
 • Je bent handig en kan overweg met de courante gereedschappen en werktuigen, ervaring met hout- en/of metaalbewerking is een plus.
 • Je beschikt over een technische basiskennis elektriciteit of bent bereid je hierin bij te scholen.
 • Je bent in het bezit van een rijbewijs B en kan rijden met een bestelwagen.
 • Je beschikt over basis computervaardigheden.
 • Je hebt geen hoogtevrees en kan werken op een ladder.
 • Veilig werken is steeds jouw prioriteit.
 • Je spreekt vlot Nederlands en voert een aangename communicatie.
 • Basiskennis computervaardigheden en Microsoft Office vereist
 • Je denkt proactief, creatief en oplossingsgericht.
 • Je bent een teamspeler, het team kan op je rekenen.
 • Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en een constructieve werkhouding.
 • Je bent flexibel, gedreven en stressbestendig.

Aanbod

Een voltijdse betrekking (4/5 is bespreekbaar) met – bij voorkeur – indiensttreding in oktober 2023.

Contract van onbepaalde duur.

Je komt terecht in een bedrijf in volle groei dat gedragen wordt door een klein team. Collegialiteit, creativiteit, engagement, open mind zijn waarden die we hoog in het vaandel dragen.

Ons kantoor en atelier bevinden zich in de rand van Gent (Sint-Amandsberg)

Solliciteren

Stuur zo snel mogelijk je beknopte en enthousiaste motivatie en CV per e-mail naar lieselot@chrispype.be. Voor meer info kan je telefonisch contact opnemen met Annabel Heyse +32 479 79 89 54

Reageren voor: 31/10/2023
Solliciteren

Stuur zo snel mogelijk je beknopte en enthousiaste motivatie en CV per e-mail naar lieselot@chrispype.be. Voor meer info kan je telefonisch contact opnemen met Annabel Heyse +32 479 79 89 54

Reageren voor: 31/10/2023
Categorie
Techniek en productie
Type
Vast
Tewerkstelling
80% - 100%
Regio
Oost-Vlaanderen