Organisatie

de borre : vrijetijdsdienst Bierbeek

De vrijetijdsdienst van de gemeente Bierbeek bevindt zich in de borre en organiseert naast de activiteiten van ons cultuurcentrum, cc de borre, ook activiteiten binnen de domeinen jeugd, sport, erfgoed, bibliotheek en toerisme. Naast het zelf organiseren van voorstellingen, evenementen en activiteiten ondersteunt de vrijetijdsdienst ook de lokale verenigingen binnen deze domeinen. De vrijetijdsdienst wil zoveel mogelijk inwoners in zo goed mogelijke omstandigheden laten participeren (actief en passief) aan een kwalitatief vrijetijdsaanbod, met bijzondere aandacht voor kwetsbare groepen.

Functieomschrijving

Als deskundige Vrije Tijd maak je deel uit van een integrale vrijetijdsdienst, waar je samen met je collega’s vooral activiteiten gaat plannen, deze plannen uitvoeren, erover communiceren en de verenigingen ondersteunen binnen een of meerdere vrijetijdsdomeinen:

Als deskundige Vrije Tijd geef je mee vorm aan het vrijetijdsbeleid van de gemeente, vanuit vrijetijdsdienst de borre. Je voert tevens delen van dit beleid uit. Je werkt hierbij nauw samen met de andere vrijetijdsmedewerkers.

Als deskundige Vrije Tijd ben je verantwoordelijk voor de realisatie van één of meerdere segmenten van het brede vrijetijdsbeleid. Binnen jouw segment programmeer je op regelmatige basis activiteiten in het vrije tijdscentrum. Je werkt eveneens (mee) aan projecten met een langere looptijd. Tevens ben je verantwoordelijk voor de volledige financiële afhandeling (van begroting tot afrekening) van uw activiteiten en projecten.

Als deskundige Vrije Tijd verzorg je de relaties met klanten, verenigingen, vrijwilligers en externen (leveranciers, boekingskantoren, artiesten, organisaties,…). Je verzorgt mee de externe communicatie van de gemeente en van het cultuurcentrum. Je ondersteunt de medewerkers van de vrijetijdsbalie (bij voorstellingen, ticketverkoop en permanentie) en geeft hen de nodige input en aansturing als ze taken uitvoeren waar jij verantwoordelijk voor bent.

Je bent verantwoordelijk voor het opzetten en continueren van sociaal-culturele projecten en samenwerkingsverbanden.

Je doet beleidsondersteunend werk met betrekking tot het lokaal vrijetijdsbeleid. Dit kan zowel beleidsvoorbereiding zijn voor de algemene vergadering en raad van bestuur van het cultuurcentrum als voor de gemeentelijke beleidsorganen.

Je start nieuwe initiatieven, kanalen of projecten binnen de vrijetijdssector op en werkt ze uit. Je ondersteunt de Bierbeekse verenigingen, al dan niet als secretaris van een van de gemeentelijke adviesraden.

Profiel

Wij zoeken een dynamische en geëngageerde coleega.
Om in aanmerking te komen moet je wel in het bezit zijn van een bachelordiploma, of een diploma van het hoger onderwijs van één cyclus of daarmee gelijkgesteld onderwijs.

Als laatstejaarsstudent word je ook toegelaten tot de selectieprocedure als je met je kandidatuur een studiebewijs voorlegt en een verklaring dat je binnen een termijn van maximum drie maanden zal deelnemen aan de eindexamens voor het behalen van je diploma

Je moet ook een rijbewijs B hebben.

En uiteraard slagen voor de selectieprocedure (schriftelijke & mondelinge proef)

Aanbod

Wij bieden jou: een boeiende en uitdagende functie in een vrijetijdscentrum met een regionale uitstraling. Je krijgt een contract van onbepaalde duur en voor de berekening van je salaris wordt alle relevante ervaring in aanmerking genomen.

Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
Vlaams-Brabant