Organisatie

das Kunst VZW

das Kunst is actief in Antwerpen, Brussel en Gent

Functieomschrijving

Heb je zin om mee je schouders te zetten onder een kunsteducatief project deze zomervakantie? das Kunst zoekt artistiek ondersteuners voor kunstprojecten met kinderen, tieners en jongeren in Antwerpen, Brussel en Gent tijdens de laatste twee weken van augustus.

das Kunst staat voor out of the box kunsteducatie. Tijdens een intensieve projectweek in de zomervakantie experimenteer je samen met kinderen, tieners of jongeren zonder hun vaardigheden te overschatten, maar net juist in te schatten en te vergroten.

Als artistiek ondersteuner werk je samen met deelnemers en medebegeleiders aan immersieve 3D installaties met recupmateriaal en analoge en/of technologische technieken. Het resultaat bepalen jullie samen.

Profiel

Een artistiek ondersteuner heeft:

- een passie voor kunst en cultuur en/of technologie

- zin om met kinderen en tieners te creëren en op een artistieke manier te experimenteren

- zin om verschillende analoge en/of technologische materialen en technieken te ontdekken (zoals linografie, gips, houtskool, 3D-printen, lasersnijden etc.)

Aanbod

Je wordt ondersteund door het team van artistiek medewerkers en krijgt een opleiding tot artistiek begeleider. Tijdens één van onze inleefmomenten ontmoet je jongeren met dezelfde interesses en maak je kennis met de methodiek van das Kunst. Voor je engagement tijdens de projectweek voorzien we een vrijwilligersvergoeding.

Solliciteren

meld je aan via onze website en plan een kennismakingsgesprek.

Reageren voor: 25/08/2024
Solliciteren

meld je aan via onze website en plan een kennismakingsgesprek.

Reageren voor: 25/08/2024
Categorie
Artistiek
Type
Vrijwilligerwerk
Tewerkstelling
Freelance
Regio
Andere