Organisatie

Museum DE MINDERE

Museum DE MINDERE verbindt franciscaans materieel en immaterieel erfgoed met de wereld van vandaag. DE MINDERE is door de Vlaamse Overheid erkend als collectiebeherende erfgoedinstelling van bovenlokaal belang. Gelegen in het centrum van Sint-Truiden is DE MINDERE een open huis voor herinnering, ontmoeting, dialoog en bewustwording. Aan de basis van onze werking liggen waarden die Franciscus van Assisi uitdroeg in woord en daad: respect en zorg voor alle mensen - ongeacht hun levensbeschouwing, achtergrond of geaardheid - respect en zorg voor leefmilieu en natuur, en het streven naar geestelijke, eerder dan materiële rijkdom.

Functieomschrijving

Jij zet je in om samen met de directeur, het team en de vrijwilligers de doelstellingen van DE MINDERE op het vlak van externe communicatie te realiseren. Net als je collega’s en de directeur ben jij bereid ook je handen uit de mouwen te steken om dingen te doen die niet strikt tot je takenpakket behoren.

Profiel

Vanzelfsprekend heb jij de hedendaagse communicatiemiddelen in de vingers, kan je overweg met creatieve software en schrijf je foutloos Nederlands in het gepaste idioom. Je bent ook niet vies van de meer administratieve kant van de job. Denk aan CRM, metingen en analyse. Om aan de slag te gaan als communicatiemedewerker bij DE MINDERE is het belangrijk dat jij je aansluit bij ons waardenpalet en onze manier van werken. De lat ligt hoog, de werkdruk variabel. Hoe dan ook, jij doet je werk met de juiste mentaliteit: open, responsief, leergierig en creatief.

Aanbod

Een halftijdse opdracht van onbepaalde duur. Verloning volgens barema, maaltijdcheques van €6, vergoeding voor woon-werkverkeer.

Na de selectie op basis van CV en motivatiebrief volgen gesprekken met kandidaten in de loop van de maand juni in Sint-Truiden.

Solliciteren

Bezorg ten laatste op zondag 2 juni 2024 je CV en motivatiebrief aan

Jo Santy
Directeur
jo.santy@demindere.be
+32 474 601 802

Voor vragen kan je bij hem terecht.

Reageren voor: 03/06/2024
Solliciteren

Bezorg ten laatste op zondag 2 juni 2024 je CV en motivatiebrief aan

Jo Santy
Directeur
jo.santy@demindere.be
+32 474 601 802

Voor vragen kan je bij hem terecht.

Reageren voor: 03/06/2024
Categorie
Marketing & communicatie
Type
Vast
Tewerkstelling
Deeltijds
Regio
Limburg