Organisatie

Stad Oostende

Administratief medewerker (C1-3) bij de dienst Cultuur van de stad Oostende.

Functieomschrijving

Heb je interesse in een job bij de dienst Cultuur van de stad Oostende als administratief medewerker/secretaris Cultuurraad en zit organiseren in je bloed? Zijn flexibele uren voor jou geen probleem? Solliciteer dan voor deze functie.

Profiel

Je bent houder van een diploma hoger secundair onderwijs of evenwaardig en hebt kennis van het (Oostendse) culturele werkveld.


Aanbod

Wij bieden een contract van onbepaalde duur.


Wij bieden een minimum bruto startloon van 1927 euro tot maximum 3527 euro. Je beroepservaring in de privésector of als zelfstandige in hoofdberoep wordt voor 10 jaar in aanmerking genomen voor de toekenning van het loon. Daarbovenop werk je in een systeem van glijtijden en kan je genieten van een goede verhouding werk-privé, je ontvangt maaltijdcheques, fietspremie, volledige terugbetaling sociaal abonnement, hospitalisatieverzekering, aansluiting bij de sociale dienst met tal van voordelen en de kortingskaart Pluspas, mogelijkheid tot groepsaankopen, we hebben een personeelsrestaurant met een gevarieerd aanbod gezonde maaltijden tegen democratische prijzen. Je krijgt de mogelijkheid tot het volgen van vorming.


Categorie
Andere
Type
Vast
Tewerkstelling
Voltijds
Regio
West-Vlaanderen