Pictogrammen

Wil je de UiTPAS-pictogrammen en icoontjes aanpassen naar de huisstijl van jouw lokale UiTPAS? Dat kan, zolang de vorm van de logo's en pictogrammen behouden blijft, om zo de eenvormigheid over alle regio's heen te bewaren. Zo maken we mensen met een UiTPAS duidelijk dat ze in elke regio punten kunnen sparen en omruilen.

De UiTPAS-huisstijl is immers ontworpen om de eenvormigheid van UiTPAS als Vlaams programma te versterken. Dat zie je ook terug op bijvoorbeeld UiTPAS.be.

Gebruik het visuele UiTPAS-stappenplan om je publiek wegwijs te maken in UiTPAS. Dit is ook handig om anderstalige bezoekers op een laagdrempelige manier te informeren.

Download alle onderdelen hieronder.

Fotodatabank

Heb je nood aan kwalitatieve UiTPAS-foto's? In deze fotoreeks geven we de diversiteit van UiTPAS en het UiTPAS-publiek zo goed mogelijk weer.

Voor jullie gemak hebben we de foto’s ingedeeld per thema: UiTPAS (mobiele) balie, UiTPAS in actie, UiTPAS-houders, UiTPAS-communicatie en UiTPAS-hardware/software.

De foto’s mogen door alle UiTPAS-partners (zowel coördinatoren, lokale trekkers als aanbieders) gebruikt worden in online en offline kanalen.

Vermeld steeds het copyright van de fotograaf.

Sommige foto’s lenen zich ook om een andere UiTPAS-kaart in te fotoshoppen. Een grafisch vormgever met kennis van zaken mag de foto's op deze manier bewerken.

Heb je zelf foto’s die je voor de andere regio’s ter beschikking wil stellen? Laat het ons weten en we voegen ze toe aan deze beeldbank.

Tekstsjablonen

Informatie over UiTPAS op je website, in je vrijetijdsmagazine of op sociale media? Je hoeft niet elke keer het warme water uit te vinden. Om het je gemakkelijk te maken hebben we sjablonen met basisteksten voorzien, die jij enkel hoeft aan te passen naar je lokale context.

Welke UiTPAS-info neem je op in je kanalen? Een overzicht >

Filmpje

Wil je (nieuwe) medewerkers of organisatoren op een snelle manier laten kennismaken met UiTPAS? Dan is dit nieuwe filmpje de ideale introductie!

De juiste schrijfwijze

UiTPAS is een merknaam. Deze schrijven we altijd volgens de regels van de kunst, met kleine i. Maak je een samenstelling met UiTPAS? Dan gebruik je een koppelteken.

Bijvoorbeeld:

  • UiTPAS-punt
  • UiTPAS-balie
  • UiTPAS-voordeel
  • UiTPAS-nummer
  • ...

Afleidingen zijn uit den boze. Zeg dus bijvoorbeeld niet: UiTPASser, maar wel: UiTPAS-houder.